Следвайте ни

Халваджиян пред инфаркт! Изтекоха имената на финалистите в "Капките"

viber icon

Имената на четиримата финалисти в шоуто „Като две капки вода“ са вече ясни, макар до края на формата да има още доста време. Източници от кухнята на медията обаче подшушнаха истината за четиримата късметлии, които ще се борят за голямата награда – чисто нов автомобил.

Едва ли ще е голяма изненада за някого, но това са Фики Стораро, Дарина Йотова – Дара, Тото от СкандаУ и Димитър Маринов. Именно те ще образуват финалната четворка, а причината за този резултат е повече от ясна.

Първите трима – Тото, Дара и Фики, са щастливците с най-голяма фенска маса сред младото поколение. Именно то е най-активно в изпращането на СМС-и за подкрепа и буквално ще ги „изхвърли на повърхността“.

Колкото до Димитър Маринов, източниците разкриха, че няма как той да не влезе в четворката. Първо, защото се радва на огромен респект от страна на продуцента и журито. И второ, защото самоотвержено избра да остане в родината, пред това да се върне в Щатите след началото на пандемията.

„Представяте ли си как носителят на „Оскар“, макар да не е директен носител, ще диша прахта на Джей Джей, Луна или който и да било там?! Няма как да стане. Но жалко единствено за Маги Джанаварова, която заслужава да е на финала повече и от него, и от Тото, че и от Дара“, коментират запознати.

Дали ще се окажат прави, предстои да видим след още няколко седмици. Както и кой ще има щастието да седне зад волана на новия автомобил, пише show.bg.

Коментари (7)

Истината

01.04.2020 | 19:16

На тези фейк шоута не знам кои баламурници все още пращат SMS - и и продължават да ги гледат? Всичко е нагласено от самото начало!

Отговори
1 0

Хаджи Чорбаджи

01.04.2020 | 14:10

Кой първи,кой втори-кой го"брига".Хонорарът е по-важен.Балъците с SMS-те да напълнят джобчето на арменчето.А иначе шоуто да върви (прощавай Фреди,прощавайте Куин-на нокътчето на малкото пръстче не могат да стъпят всичките клети участници взети заедно)

Отговори
0 1

Кой ще е

01.04.2020 | 08:15

Победител, Фики, нали Хилдето му удари колата. Сега ще си му дадат новичка.

Отговори
4 0

Гого

31.03.2020 | 17:29

Също като маскирания певец всички знаят за алисия само бурето и арменеца не разбраха нагласени предавания

Отговори
22 3

Хриси

31.03.2020 | 17:25

То не е изненада! Те се открояват с класа! На първите четири места са, логично е да са във финалната четворка!

Отговори
9 16

21 ГРАМ

31.03.2020 | 16:09

Поне да е "инсулт",че да му е по-леко.

Отговори
9 10

Ботев

31.03.2020 | 15:23

Е, гати фалшивото нещо. Тъпия алчен армениц

Отговори
17 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?