Следвайте ни

Ето кои са 3-те най-надменни знаци в зодиака

viber icon

Някои хора са по рождение по-надменни, като тази тяхна характеристика може да бъде повлияна и от зодията им.

А ето и кои са „най-надутите“ знаци в зодиака:

Водолей
Някои хора нямат нищо против приятелския дебат, за да докажат своята гледна точка, но Водолеят изобщо не би си направил труда да се опитва да достига до консенсус с вас. Той вярва от дъното на душата си, че неговите мисли, разсъждения и мнения винаги са верни, така че рядко би допуснал някакъв компромис. Да, той може и да изслуша вашата гледна точка, но никога няма да я приеме. Дълбоката връзка на Водолея със собствената му личност е една от причините, поради която той е толкова успешен в живота. Той слуша шестото си чувство, действа според инстинктите си и не чака разрешение от никого.

Именно затова той изглежда надут, суетен и с голямо его. Водолеят е твърде ангажиран със собствените си идеи и може да отхвърли или да не признае приноса на другите. Това го прави малко труден за работа в екип. Обикновено хората, родени под този знак, не се нуждаят от похвали, защото те си знаят, че са най-прекрасните, най-талантливите и най-оригиналните. Освен това Водолеят никога не приема чуждите съвети, но ако вие откажете да приемете неговите – той ще гледа на вас отвисоко, а погледът му ще казва, че вие сте най-заблуденият човек на земята.

Скорпион
Опитвали ли сте някога да кажете на човек от зодия Скорпион какво да прави? Желанието ви да повлияете на личност от този знак, по какъвто и да било начин, със сигурност ще претърпи голям крах. Скорпионът дори може да се обиди, тъй като лесно може да се почувства заплашен от това да не би да искате да му отнемете господстващата позиция. Скорпионите се чувстват най-удобно в ръководни роли и процъфтяват, когато притежават цялата върховна власт.

Те не обичат да им се дават съвети и предложения и винаги бързат високомерно да ви гарантират, че наистина те най-добре знаят какво да правят. Не е необичайно Скорпионът да доминира в разговор или по време на среща, в която се намира, и да няма никакви притеснения относно това, че натрапва собствените си идеи. Хората са естествено привлечени от Скорпионите, защото те са лидери по природа и не обичат да следват никой друг. Те сами изковават своя път, преодолявайки всякакви препятствия, които могат да се появят по пътя им.

Козирог
Козирозите рядко се опитват да бъдат център на внимание или звездата на разговора, но това не означава, че не притежават един друг вид превзетост и надменност. Въпреки че подходът им може да бъде по-сдържан, те могат надуто да поправят другите за всяка една малка грешка или да осъдят чуждия избор, с който не са съгласни. Може да усетите пренебрежителния поглед на Козирога или фините му заяждания, които ще ви накарат да се чувствате несигурни относно собствените си решения и стойност. Докато Козирозите често действат уж с най-добри намерения, те всъщност вътрешно са убедени, че са най-разумни, най-осъзнати, най-мъдри, най-интелигентни и т. н. Именно в това се крие огромната им суета. Козирогът винаги се мисли за най-голямата работа в кръга, в който се движи, макар и да го прави по един дискретен и не толкова натрапващ се (като Скорпиона) начин, пише tialoto.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?