Следвайте ни

Ето кои дрехи в дамския гардероб издават селянията

viber icon

Без значение колко дълбок е вашият вътрешен свят, всички знаем поговорката, че по дрехите посрещат. Външният вид  и дрехите на човек говорят страшно много за него, много повече, отколкото можете всъщност да си представите.

Много е важно да се отървете от някои неща, които моментално издават, че имате лош вкус. Всъщност тези неща издават селянията, без дори да подозирате.

В следващите редове ще ви разкрием кои са трите грешки при обличане и неща в женския гардероб, които издават именно селянията. Ако се припознаете в някой от долните примери, то незабавно поправете грешката си, защото ставате за смях.

Фалшиви марки

Известни щамби като „Шанел“ и „Гучи“ изглеждат изключително нелепо в препълнения автобус. Едва ли човек може а си позволи толкова скъпи дрехи на тези световноизвестни марки и не може да си хване едно такси в час пик.

Освен това хората, които наистина си купуват дрехи на известните марки, обикновено са наясно с колекциите им и ще различат фалшификата от оригинала от миля разстояние, тъй че е малко вероятно да впечатлите някого с чантата си „Гучи“ закупена от битака.

Бельо

Ярък сутиен, чиито цвят направо наднича изпод ризата ви или прозрачната ви блуза, просто показва, че вие грам не знаете как да се обличате.

Друга груба грешка е да сложите синтетично дантелено бельо под клинчето за фитнес залата. То ще се очертае, а и ще ви запарва.

Високи токчета за всеки ден

Няма нищо лошо във високите токчата, докато те не се превърнат в ежедневни обувки.

Момичетата, които се отличават с лош вкус, носят 15-сантиметрови обувки навсякъде и си мислят, че са подходящи за всеки повод и събитие. Това обаче не е така. Носенето на такива обувки в метрото или по време на разходка е просто непрактично.

Добре е да мислите на първо място за комфорта си.

Източник jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?