Следвайте ни

Драма без край! Любимата на Милен Цветков е смазана

viber icon

Месец след трагичната смърт на журналиста Милен Цветков неговата последна приятелка Милена изля мъката си с драматична публикация в социалните мрежи!

Нумероложката, с която тв водещият се запознава преди 2 години, след като я кани да гостува в неговото предаване, е потънала в скръб и все още не може да се съвземе от тежката загуба на любимия си човек.

 
Милен Цветков и Милена

„Бяхме сключили безмълвен договор. Когато той спреше, спирах и аз. Когато ускореше ход, аз също забързвах. Когато единият от нас решеше да завие, завивахме и двамата. Подавам глава и оглеждам пътя от двете страни, но, уви. Безсмислено е. Бяхме като двама души, водени от едно и също желание, като двама индивиди с един-единствен ум, като две същества с общо тяло. Изведнъж настъпи самота, тревога, тишина…

Дали не е претърпял злополука, докато разсеяно съм гледала встрани? Страхът, че се е изгубил, и тревогата, че е в беда, отстъпват пред друго чувство. Ами ако е решил да продължи пътуването без мен? След известно време осъзнавам, че колкото и да го чакам, той никога няма да се върне. Поне не на това място. Изборът е да продължа или да остана и да умра тук. Да умра. Тази мисъл ме изкушава. Вдигам очи и поглеждам пътя пред мен, но той като че ли се е превърнал в блато.

На няколко метра пред мен се простира кално тресавище. Безброй локви и глинести участъци сочат, че по-нататък пътеката става хлъзгава и опасна… Не от дъжд обаче е пропита земята. Това са сълзите на всички, минали по този път, които са оплаквали загубата. Мисля, че и моите… скоро ще оросят пътеката…“, пише във фейсбук съсипаната Милена, а приятелите ѝ дават кураж и сили да продължи напред и след смъртта на Милен.

Двамата с журналиста са били щастливо влюбени от около 2 години. В деня, в който дрогираният Кристиан Николов уби на пътя Цветков, той е пътувал от апартамента на любимата си жена към своя, за да си вземе костюм. Милена научила за смъртта му от неговия лаптоп, който стоял включен на масата в нейния дом. Няколко дни след трагедията един от близките хора на тв водещия – репортерът Даниел Петканов, разкри, че пред него Милен е споделял, че иска да има трето дете, вероятно от последната си голяма любов – нумероложката Милена, пише Ретро.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Е хайде

24.05.2020 | 18:07

стига с тези скърби изляти на стената й. Естествено е ако умре човекът до теб да страдащ, ама не е естествено да го вееш във фейсбук. Милен няма да го прочете!

Отговори
6 1

Ани

24.05.2020 | 15:30

Е Сите ке идеме там.ванга.

Отговори
4 0

Деската

23.05.2020 | 17:28

Марица няма ли цензура за големия евач?

Отговори
2 2

Боби

23.05.2020 | 17:18

Ти си плазмодий плужек и естествено нямаш полови органи !

Отговори
3 0

Евача

23.05.2020 | 13:35

През УЯ ми е !

Отговори
3 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?