Следвайте ни

Дочакаха го! 3 зодии да се стягат за март, идва нещо страхотно

viber icon
Третият месец на годината ще донесе не само мартеничка, но и предложение за брак за някои представители на зодиака. Разположението на планетите ще е особено подходящо за предприемане на важната крачка към даване на обет на любимия човек. Според звездната карта три зодии съвсем скоро ще трябва да обмислят списъка с гости за сватба, а ето и кои са те:

Близнаци

Близнаци, тази година Юпитер преминава през вашия седми дом, свързан с брака, което създава изключително благоприятни възможности за официализиране на връзката ви. Те ще са особено добри през задаващия се март месец. Обвързването в брачен съюз в този момент ще създаде дълги, трайни и сериозни връзки.

Съвсем скоро ще може да се похвалите на приятелите си, че ще ги каните на сватба, защото ще имате щастието да размените пръстени с вашата сродна душа. Вие сте сред активните и дейни представители на зодиака, така че отсега ви виждаме как ще се втурнете да организирате сватбения купон. Наследете се на тези красиви дни и организирайте шумната и цветна сватба, която толкова много би подхождала на темперамента ви и която ще се помни дълго.

Лъв

Лъвове, много добре знаем, че като царските особи в зодиака, повече от всичко държите на своята независимост. Този месец обаче планетите са ви подготвили романтични изненади, свързани с вашата връзка, които ще ви подтикнат към крачката да споделите живота си с любимия човек. Според любовния ви  хороскоп за март имате всички шансове да получите предложение за брак или самите вие да отправите такова.

През третия месец на годината планетите ще акцентират върху секторите от живота ви, свързани с брака и партньорствата. Не е изключено в тези сфери да се случат изненадващи събития, идващи отдалеч, които ще ви подтикнат да действайте импусилвно и спонтанно. Неочаквано дори и за вас самите изключително бързо може да вземете решение да поставите основата на бъдещ брак. За добро ще е, а сключеният съюз ще е основан на обич и уважение, така че не се колебайте.

Риби

Любовните ви отношения с партньора ви ще разцъфтят през март, мили Риби. Ще се чувствате спокойни и щастливи във връзката си и ще изпитвате желание да я задълбочите. Този месец планетите ще са ваш верен помощник във взимането на важни решения, свързани с живота ви, които могат да го променят в бъдеще. Едно такава промяна е крачката към брака.

Възможно е тези дни да почувствате известно напрежение в общуването с интимния партньор. След личен и откровен разговор обаче двамата не само ще изгладите дребното недоразумение помежду си, но и ще осъзнаете колко дълбока и сериозна е станала връзката ви, а това усещане ще ви подтикне към даване и на вечния обет. Риби, вие сте сред романтичните представители на зодиака, които държат на ценностите и традициите. За вас сключването на брак не е отживелица, а напротив – доказване на съюза с любимия човек, което ще го направи още по-стабилен. Астролозите ви подкрепят за подобно решение, защото планираният сега брак ще бъде здрав и дългогодишен, така че ви съветваме да ги послушате.

actualno.com

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?