Следвайте ни

Д-р Огнянова от "Откраднат живот" преживя любовно разочарование СНИМКА

viber icon

Актрисата Диана Димитрова, позната ни като д-р Огнянова от "Откраднат живот"  преживява нещо ужасно в живота си. На нея все не й върви в любовта и наскоро е преживяла поредно разочарование от мъж. 

Преди известно време в свое тв интервю се похвали, че е щастлива и смята, че е намерила половинката си в живота. Няколко месеца по-късно нещата придобиват съвсем различен, по-тъмен, нюанс в любовта и тя отново е сама. 

 "Не ми върви в любовта", сподели сега тя. Истината е такава, че вече бившият ѝ приятел заминал за чужбина и двамата решили, че връзката от разстояние не е за тях - тя щяла да погълне чувствата на всеки от тях и е по-добре да продължат по пътя си. "Разделихме се с последния ми приятел, но се радвам, че запазихме отношенията си. Искам да ми се случи всичко в любовта, но явно не е дошъл момента. Когато трябва ще се случи“, категорична е актрисата. 

В професионален план нещата при Диана не са също розови. Макар кариерата й на актриса да се развива стремглаво нагоре, тя не се чувства щастлива и удовлетворена. 

Тя предпочита да бъде художник и в свободното си време рисува. Занимава се с актьорство, за да може да се издържа. "Когато застана пред бялото платно винаги изпитвам притеснение и респект към целия процес. Пред камерата е същото. Дори когато рисувам без модел, имам чувството, че винаги някой ме наблюдава", разказа още тя, пише show.blitz.bg.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай