Следвайте ни

Д-р Иван Чомаков с първа внучка, пожела й да не става кмет

viber icon

Бившият кмет на Пловдив д-р Иван Чомаков, управлявал под тепетата два мандата от 1999 до 2007 г., стана дядо.  Първата рожба на дъщеря му Марина и нейния съпруг Томислав Петков се роди вчера  на обяд в клиника "Селена".

"За всички нас това е голямо събитие. Марина изкара лека бременност и роди по естествен път при д-р Георги Крумов,  който е много добър лекар и с него  се познаваме от детските години, тъй като беше връстник и приятел на брат ми", сподели за "Марица" д-р Чомаков, който е бивш местен лидер на СДС. 

Внучката е първа за бившия кмет,  който има и син. Момиченцето е  с отлични мерки - 48 см и тежи почти 3,5 кг.  Щастливата майка веднага е изпратила на родителите си снимка с бебето, а те се зарадваха, че и двамата са здрави.  Детенцето е кръстено Ниа.

На въпрос дали иска малката Ниа да стане кмет, д-р Чомаков възкликна: "Не, не, не! Искаме внучката ни да расте  здрава, умна и послушна и сама да си избере пътя, по който, живот и здраве, да върви, като порасне. Един кмет в рода стига!", категоричен беше бившият управник.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?