Следвайте ни

Чалга фурия втрещи с признание за работата си

viber icon

Чалга фурията Теди Александрова направи шокиращи признания за работата си във връзка с наложената ни изолация:

“Ако трябва да съм честна, за мен ситуацията не е генерална промяна, защото аз съм домошар, обичам да си стоя вкъщи, а моето излизане и развлечения са моите участия… Освен че си седя у дома, постоянно чистя и гледам да спазвам лична хигиена, избягвам контакти с всякакви хора извън моето семейство. И смятам, че това е личният пример, който всички ние можем да дадем, за да спрем това масово глобално разпространение на вируса“, споделя изпълнителката на "Чалга пеперудки". 

Категорична е, че вместо да се оплакваме и да търсим само негативите, трябва да видим и позитивите от това да сме вкъщи, като основният е времето, прекарано с любимите ни хора, което никога не стига в забързаното ежедневие.

“Може би трябва да бъдем по-смирени и да осъзнаем, че няма нищо по-хубаво от това да сме с най-близките си. Да пренаредим главите си, да преподредим приоритетите си и да бъдем една капчица по-добри един към друг. Това, което се случва, не е случайно и не е просто вирус като вирус, а е за да се замислим какво се случва на планетата и накъде върви светът“, обяснява тя.

Не крие, че работата истински й липсва. Първото нещо, което ще направи след карантината, е да отиде в студиото и да запише всички песни, които са й в главата в момента, защото много й се твори. А рецептата й за успех е мотивацията.

“Трябва нещо отвътре така да те развълнува и да те провокира, че да го почувстваш и изпееш по такъв начин. Да бъде истинско и да докосне публиката. Когато правиш нещата от сърце, само тогава се получава“, казва Теди.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Светослава

04.04.2020 | 11:00

Поздравления! Тя е пример за младите!

Отговори
5 0

Тони

04.04.2020 | 08:00

Браво на момичето!

Отговори
6 1

Втрещен

04.04.2020 | 00:12

Трябва да се гледа душата и мъдростта в думите а не тялото

Отговори
11 3

Поне е млада и има някаква визия

03.04.2020 | 23:07

И тяло..!

Отговори
13 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?