Следвайте ни

Азарей: Задава се новолуние, пишете желания преди кучето да ви разходи

viber icon

„Дето Истината грее, плодът цъфти и зрее”

На 24.3.2020 година в 11:29 часа ще настъпи новолуние в знака Oвен.

Възможно е да проявявате променливи настроения и емоцио­нална възбуда. Могат да ви занимават семейни и домашни дела. Това е гарантирано! Какво друго може да ви занимава сега? Ще имате шанс да реализирате нови срещи и запознанства, които ще са във виртуалния свят. Направете опит да избегнете спорове и партньорски неразбирателства. В тези интересни дни ваш партньор може да бъде вашият домашен любимец. 

До къде стигна светът? 

Кучета разхождат своите стопани! А понякога и малки порове ще спасяват грижещите се за тях, за да поемат глътка въздух от затвора на своите мисли!  Последните ще станат първи. Нали животните бяха след човек по еволюция. Вижте, колко е милостив Бог! Дава ни другар, който ни разхожда.

Светът ще изкара византийският император Василий Втори за хуманен. Той поне оставял на 100 ослепени войни по един едноок да ги води. Днес слепи водят зрящи.

Сетих се за един разказ на Хорхе Букай. В него се разказва, как един слон стои вързан с въже, накрая на което има забито колче. Само едно малко колче, но не дава на слона да се освободи. Кое е колчето в нашата ситуация?    

Вижте как зимата във вашите мисли доведе мартенския сняг!

Ще имате добър апетит и ще искате да си похапвате повечко. През следващите дни ще бъдете склонни към емоционална импулсивност. Понякога е възможно да сте чувстви­телни и да реагирате излишно на мнението на околните. Тези емоционални реакции вероятно ще подразнят другите. Това ще се отрази на вашия имидж.

Тъй като в момента сте в манастира на своята душа, ще имате време да се замислите и за нея. Амбициите ви ще са насочени навътре към осъзнаване! Въпросите, които ще си задавате, ще носят отрезвяващ характер.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Стрелец и Лъв. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Рак и Везни.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

·        Личностно развитие

·        Подобряване на здравословното ви състояние

·        Промяна на визията ви

·        Нови инициативи във връзка с партньорствата ви

Днес в 07:17 часа Mapc направи cъвпaд c Плутoн в зодиакалния знак Козирог.  Вероятно управляващите ще проявяват разточителност в управление на финансите или в използване на силовите мерки, Някои от вас ще осъзнаят, че притежават високо мнение за себе си, злопаметност и отмъстителност. Имате шанс да трансформирате тези "качества" в смирение, състрадание, добронамереност и подкрепа. Небесната конфигурация ще подпомогне да наблюдаваме временен пик в заболеваемостта от заразната болест коронавирус, но този процес ще бъде обусловен и от промените на времето.

Желая Ви здраве и успех!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?