Следвайте ни

Азарей: Венера в Близнаци, време е за любов!

viber icon

Тази вечер, 3 април, точно в 20:12 часа, планетата Венера ще навлезе в зодиакалния знак Близнаци

Периодът ще се характеризира с хармонични обществени, романтични, съпружески, делови връзки и общувания. Имате склонност към тактичност, дипломатичност, изящество на речта и деликатно общуване. Ето защо това време е благоприятно за обще­ствени отношения, реклама и насърчаване на продажбите. Приятна и продуктивна ще бъде и активността в медийното пространство, стига да има истина в посланията.

Благоприятно е времето за кратки пътувания! Стига да ни пуснат. В противен случай, това ще означава разходка до магазина. Звучи комично!

Ще наблюдаваме обществена активност и копнеж за удоволствия. Със сигурност всеки ще намери време за някой роман.

Дава се способност за хармонич­но общуване с братя, сестри, съседи, приятели и другари. Въображението ви се засилва, особено, когато е свързано с литература и изкуство. 

В същото време, ще създавате приятни и хармонични връзки с партньорите си – в интимен и професионален план. Възможно е да получавате пари, свързани с писане, книги, литература, слово или образование.

Дадено ви е чувство за ред, не само във всекидневния живот, но и в изразяването на идеи, в проучването на подробности, както и известна склонност към религията. Имате възможност с успех да предоговорите параметрите на своя кредит.

Нека Любовта бъде ваша пътеводна звезда!

 

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Зарей

Зарей

03.04.2020 | 20:14

Коя е Венера..?!

Отговори
0 0
Браво Зарей

Браво Зарей

03.04.2020 | 20:11

И ти си като,, Тях,, не знаеш къде се намираш..! (Приличате си..!)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?