Следвайте ни

Азарей: Съвпад на Юпитер и Плутон ни връща към светлината

viber icon

В неделя, 5 април, ще се състои съвпад на планетите Юпитер и Плутон. Това е началото на един цикъл, който трае около 13 години.  Той се характеризира с конструктивни усилия и духовно самоусъвър­шенстване. Може да доведе до важни и постоянни изменения в религи­озните и философски възгледи.

Повече се разчита на вътрешното духовно ръководство. При този транзит са възможни духовни про­зрения, основани на лични преживявания от по-висока окултна реалност. По-дълбокото разбиране на житейските мистерии, интерес към живота след смъртта, прераждания и карма. Транзитът е благоприятен за окултни и религиозни практики.

Чувствате необходимост да приложите своите религиозни и фило­софски идеали в живота. Периодът е благотворен за работа по възстановяване и реформиране на съществуващи културни, просвети­телски и религиозни организации. Научните изследвания ще получат нов импулс в своето развитие. 

Финансовата изгода се крие в корпоративния бизнес, преразглеждане на данъци, застраховки, дарения, наследства или акционерни авоари. Периодът е благоприятен за укрепване на бизнеса и за решаване на правни въпроси. Същевременно ще се изпитва едно притъпено, незаинтересувано отношение към материалните въпроси. Може да се усети отсъствие на интерес към творческо решение на проблемите.

Притежавате чувство за чест, свободолюбие и набожност, с крайност в стремежите. Амбицията и личната сила се увеличава. Положените услилия носят плодове. 

Ако в предишния период сте били изпълнени със страх, тъга и изолация, то сега ще се завърнете при светлината. 

Ще се издигнете над материалното и ще се опитате да се обърнете към духовния свят в дълбочина. Периодът ще бъде изпълнен с разширение на скритите способности за трансформиране на живота. 

Лидерските качества са особено изразени. Способността да ръководите укрепва авторитета ви. Разпространявате влиянието си чрез нови начинания в рамките на остарели условия.

Небесният бог Юпитер и богът на подземното царство Плутон имат много малко общо. За Юпитер всичко е възможно, за Плутон всичко отива към своя край. Коктейлът е зашеметяващ!

Съществуват два пътя за разрешаване на противоречията, създадени от този аспект: първият – индивидът ще се опита да раздели двете влияния и вечно се разкъсва между тях, което води до неврози. Вторият път е да направи опит за синтез, което има шанс за успех при наличието на жизнен опит.

Времето ще изисква от политиците да владеят изкуството да ръководят разумно масите и да изпълняват техните свещени идеи.

ГЛОБАЛЕН АСПЕКТ

Висшите законодателни органи стават особено активни в международен и вътрешнодържавен план. Налагат се някои духовни учения, които преди това са били отричани. Ние българите имаме какво да дадем, особено в тази насока. Земята, на която живеем, винаги е била извор на духовност и тук са се зараждали импулсите на новото през хилядолетията. След изживяване на кризата ще започне едно разумно и стабилизиращо управление на държавните авоари. 

В световен мащаб, финансите ще са в критично състояние. Необходимо е да се обърне внимание на нравите и на съдебната власт. В социалните отношения се появяват прикрити машинации. 

Този аспект намеква, че се ражда нов обединител на нацията.

Влиянието му ще се съчетае с духовното възраждане на България. Като цяло, това е един добър импулс!!! Ще зачеркнем всичко старо и ще започнем от начало. Вселената ни дава шанс да изчистим Авгиевите си обори. Двете големи реки ще потекат и ще прочистят, онова което се разлага. Ако едната река е мисълта, другата е Духът. Започне ли се, няма спиране! Време е! Ще се даде началото на освобождаване на натрупаната мощна енергия сред хората. Важното е бъде използвана разумно и конструктивно. Дипломацията и външните работи ще бъдат подложени на изпит, който изисква морал, патриотизъм и голяма отговорност.

Започва промяна на общата ни ценностна система. Тя ще засегне политика и управление. Именно в тези влияния се крие покълване на новите семена от Епохата на Водолея. Благополучието на нацията ще се основава на нови методи в образователната сфера и духовното укрепване на подрастващото поколение. Но, за да бъдем добри преподаватели, първо ще е нужно да променим себе си, защото не ще бъдем достойният пример на тези, които идват след нас. Може да говорим много и да учим другите на каквото и да било, но ако примерът ни е грешен, то ще бъдем като лъжливото овчарче. Нужен ни е нов морал, съчетан с исконните ни български традиции.

Бих ви предложил, да направите на 5.04.2020 година в 5:15 часа българско време, една молитва към Земята и човечеството, и за каквото ви се иска на душата. Направете я със свои думи, както на вас ви харесва, но нека бъде искрена! Нека доброто и любовта започнат да извират от сърцето ви!

Нека бъдем вълни от един океан ... океан от Светлина!

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?