Следвайте ни

Азарей: Новолуние в Телец вещае край на карантината

Напишете желанията си до 8 часа сутринта на 23 април

viber icon

В 05:27 часа на 23.04.2020, т.е. рано сутринта в четвъртък, ще настъпи новолунието в зодиакалния знак Телец. Какви промени вещаят звездите и на какво да се надяваме разкрива за читателите на "Марица" астрологът Азарей. 

Знакът Телец материализира силите в природата. Това е разгарът на пролетния сезон. Зеленината става по-плътна, растителността избуява, готова за плодороден растеж. Това е времето на меките морави и тучните ливади. Остава ни да имаме щастието да се насладим на това благо. Растенията се развиват, набират сила и устойчивост. Природата обещава богата реколта. А, ние ще я подкрепим ли? Звездното влияние ни дава уравновесеност, способност за съсредоточаване и много търпение. От всички тези качества, днес имаме огромна нужда да ги приложим в живота си. 

Тази зодия ни провокира да търсим сигурност в своето бъдеще, а политиците май не са на същото мнение. Но, твърдоглавието на телците, съчетано с нежелание да приемат чужди съвети ще ни помогне по-адекватно да реагираме на условията, в които сме поставени.

Как се съчетават търпение и твърдоглавост?

Единствено с разум и вглеждане навътре, както и потапяне в природата. Там всичко се успокоява. Ако политиците имат разум и освободят хората да общуват с Природата, то и натрупаното напрежение ще се освободи по един естествен път. Слабостта у Телеца е неговият егоизъм, който е съчетан с прословутия му инат. Неговата задача е да започне да служи на другите, а не само на себе си.    

На 23-ти Април изтичат 40 дни от началото на въведената заради епидемията от COVID-19 „карантина”. Думата на латински означачава 40. Следователно е редно тя да приключи!

През следващият лунен месец ще се занимавате със семейните и домашни финанси, недвижими имущества. Ще имате желание да купувате продук­ти и вещи за дома. Възможно е да проявите екстравагантност в тази насока, което би довело до парични за­труднения, особено сега! Трудностите биха били предизвикани от евентуално желание да се изпълнят тези проекти с помощта на лизинг или кредит.

Финансовите сделки са нещо обичайно по това време и жените, повече от всеки, ще играят значителна роля в паричните дела или бизнеса ви. Деловата активност вероятно ще бъде свързана с домашни продукти, услуги или недвижимо имущество. Скло­нни сте да помечтаете за придобиване на предмети на изкуствата и лукса, които да украсят вашия дом.

Имате по-голяма потребност от емоци­онална и домашна безопасност, както и от материално обезпечение. Отсътствието им се отразява по-интензивно на нервната ви система от обикновено. Ако се вторачите прекомерно в грижи за материалната обезпеченост, това би ви накарало да гледате по-материално на живота.

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Козирог и Дева

То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Скорпион, Водолей и Лъв.

По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

И все пак, нужно е усилие от ваша страна!!!

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

·         Финансова стабилност

·         Печелене и харчене на пари

·         Придобиване на недвижимо имущество

·         Богатство

Когато Слънцето е в зодиакалния знак Телец, това е най-усилното време за селскостопанския труженик. Нека разгледаме думите на Христос: „Последните ще станат първи.”  Ето, хората живеещи на село, като „последни”, станаха „първи”, защото имат свободата да общуват с живата природа. А, къде сме ние „гражданите”? Последни!

Дърветата махнаха своите зимни маски. Махнете ги и вие! Природата пее. Пейте и вие! Земята се разгръща и излиза от своя зимен дом. Излезте и вие!

Желая Ви здраве и успех!

Азарей-консултант-психолог, а[email protected], facebook:  Азарей Azaray

Ruslan Borisov

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тони

Тони

22.04.2020 | 19:54

Много яка статия!!!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?