Следвайте ни

Азарей: Новолуние в Лъв, пишете желания и се гответе за време разделно

viber icon

“… затова вместо да слушам прогнозите, реших да се опра на нещо по-изпробвано и проверено – на месечината (луната). По нея баща ми някога пророкуваше дали ще е киша, или сухо и нито веднъж не му се случи да сгреши. Зачене ли се месечината по влажно и валежно време – до неделя-две време все ще е така. Хване ли се на сухо – сухо ще е и слънчево. Тези „изходни данни” баща ми проверяваше чрез нощното пиле хухловица. Ако се обажда през нощта от припек, това е знак за време слънчево и сухо; ако протяжното „хуху-у-у-у” долита от усойно място – дъждът е в кърпа вързан.

... Ненапразно старите са вярвали, че никоя работа не върви успешно, ако не се почне при новолуние. „

Николай Хайтов, „Светогорски записки”

На 19.8.2020 в 05:43 ч. ще започне фазата новолуние в зодиакалния знак Лъв.

Копнеете за любов и емоционалността ви ще бъде на по-високо ниво. Зодиакалният знак Лъв отговаря за любовта, която ние отдаваме и флирта! Проявете инициатива и смелост! Грижете се за децата, но обмислете доколко вашите методи на възпитание носят разумни резултати. Ако ли не, измислете нов подход, така че да бъдете добрият пример за новото поколение. Живеем във време, когато на всеки един от нас се налага да служи на обществото, както и на отделни групи и каузи. Това е прекрасно! 

Живеем в преломно време! Както е казал Апостола: „Времето е в нас и ние сме във времето”. Всеки един от нас е едно слънце, което осветява своето малко общество.

Нека разчистим облаците край себе си и небето ще ни послуша и ще се проясни

Някои хора се питат защо е толкова променливо и бурно метеорологичното време. То е прекрасен отглас на всичко онова, което се случва в нашите души, в душата на народа ни и на цялото човечество. Кога месец август е бил толкова влажен и прохладен? Кога месец август е бил толкова динамичен в политически план в България и света? Наблюдавайте съответствието между времето и процесите в обществото. Ще откриете поразителна прилика. Ако се каже истината, грейва слънце. Ако ли лъжата лъсне с „прелест” в медиите, следва порой и градушка.

Време разделно е за душите на хората

У жените е възможно да се засилят майчините чувства. Любовните фантазии могат да бъдат източник на емоционална възбуда. Все пак е топло навън! 
Време е да се радваме на екзалтацията на живота!!!

Можем да споделим игрите и спорта с нашите любими хора. Някои от вас с успех ще се занимават с различни форми на творчество.
Ще бъдете изпълнени с любов към развлечения, търсене на удоволствия и обществени дела, обикновено с жени или членове на семейството. Майчинският инстинкт на жената ще подкрепи опазването на живота и ще защити битието ни. Ето защо и през този прекрасен месец е праникът на Земята – Света Богородица.

Светът днес копнее за закрила

Тя винаги е била и ще бъде давана свисше. Там се крие опората на човека. Посрещнете изгрева на новото във вас, защото днес светът се променя не с часове, а всеки миг!

Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Стрелец и Овен. То ще доведе до напрежение представителите на Скорпион, Водолей и Телец.

По време на новолуние и малко след него (до 4 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

• Творчество 

• Любовни авантюри
• Деца
• Спорт
• Развлечения и почивка
•  Разумен риск

Желая Ви здраве и успех!

Азарей – Консултант астролог

[email protected]
facebook: Azaray Азарей

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Сошж

Сошж

17.08.2020 | 19:52

Не знам защо но намирам голяма прилика нашите фолк певици и въобще известни български жени в модата която виждам в Амстердам по витрините някаква страхотна прилика с коли очи мигли устни силикони ц*** защо толкова приличат на тия момичета от витрините не ми е ясно

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?