Следвайте ни

Азарей: Марс във Водолей ще събуди желание за промяна

viber icon

Планетата Марс навлезе в знака Водолей в 22:44 на 30 март и ще пребивава там до 13 май. Тук той няма да бъде в силата си, както в Козирог. Но, все пак е Марс и това ще има своите последствия, пише астрологът Азарей в своята прогноза за читателите на "Марица".

Интензивността на вирусната инфекция, която превзема и България, ще отслабне – най-вече остротата й. Статистиката и тестовете ще помогнат да се отсеят конкретните случаи на заразени от коронавирус и онези, които имат съпътстващи заболявания. По този начин ще се даде една реалистична картина, която ще успокои българите. 

Периодът ще се характеризира с енергични действия, свързани с приятели, групи и организации. В някои случаи могат да  възникнат конфликти или съперничество с тях. Внимавайте, какво планирате със своите приятели.

Възможно е да се появи желание за промяна на статуквото

. Проявявате импулс да водите в групови прояви. Възможни са действия, които подкрепят хуманни и реформаторски цели. Налага ви се да развиете хладнокръвие и благоразумие, а така също да се научите тактично да отстъпвате на околните. Ако се мъчите да решавате сложни проблеми, то умствената преумора ще поразклати нервите ви.

Правителството е подложено на твърде много възбуда, безпокойство и тревоги. Не са им чужди пререкания и партийни противоречия. Те най-вече са по повод настоящата ситуация с коронавируса. Извънредното положение генерира голям дял от предизвиканите разисквания.

Ще усещаме живота по-интензивно. Чувствеността се стимулира.

Любовните тенденции и сексуални инстинкти се възбужда

Какво друго ни остава? Ситуацията създава условия за по-силно привличане между половете и това е добър шанс за влюбване. Но, по виртуален способ! Май се налага да помислим за правата си и да погледнем на живота от по-различна гледна точка.

За да подпомогнете процеса на придобиване на по-привлекателна визия, станете по-атрактивни. Положените усилия носят и материални придобивки.

Наградата на човек е, че не печали от получените средства, но те му служат да живее по-добре, да се радва на живота и да удовлетворява нуждите си.

От гледна точка на здравето: нервната система е превъзбудена. Човек понякога напълно губи контрол над действията си. Възможно е да изпитвате прекалена вътрешна интензивност. Психологически това влияние

провокира бунта, насилствените и безразсъдни действия, както и пълното незачитане на опасността

Ето защо е нужно да бъдем по-предпазливи и да се съобразяваме с околната ситуация. Превантивността ще бъде по-добрият съветник. 

Ще започне по-масово използване и приложение на модерните технологии в образование, развлечение и изкуство. Много важно е да споделяте и да бъдете лоялни в приятелството. Имате желание за свобода и независимост. Начините на действие са оригинални и неочаквани. Хрумват ви внезапни инициативи. Имате усет за въвеждане на изобретения. Наблюдава се напредък в научните изследвания.

В обществата ще се прояви дух в услуга на един идеал за братство и солидарност в трудните времена, през които преминаваме. Възможна е появата на авангардни движения, свързани с изкуството.

Ако днес правим път на по-възрастен човек, то това от човеколюбие ли е, или от страх? Ако пуснем възрастен човек да мине напред на опашката от милосърдие ли е или от корист? Важно е да се отбележи, че

е необходимо да осъзнаваме, че правим Добро

Нека тези жестове отварят сърцата ни. Нека ни примиряват в стремежа си да се подкрепяме и да провокират у нас мисли, как да допринесем за един по-хуманен свят.

Когато говорим за някои наши действия по време на карантина ще имаме предвид, че това могат да бъдат наши мисли и желания, които планираме да направим в бъдеще, след изтичане на временните законови ограничения.

Желая ви здраве, спокойствие и много поводи за радост!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

дии

31.03.2020 | 12:51

Тоя пък даже сам не си вярва на глупостите които е писал. Азарей ли си си, ГЪЗарей ли си... само хабиш хартията, може да се ползва за нещо полезно за разликата от твоите налудничави бръщолевения.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?