Следвайте ни

Скрийте банкнота ТУК - ще сте пълни с пари

viber icon

Килимът оказва много важно енергийно влияние в дома, обясняват запознати с енергийните практики. В миналото него се е гледало като на магически предмет, който може да защити обитателите на жилището от лоша енергия и да им донесе хармония. Смятало се е, че в дом, в който има килим, ще цари разбирателство и щастие.

Любопитно е, че според старите предания магическите сили на килима зависят от неговата форма. Кръглите постелки са носители на мир, спокойствие, любов, топлина и щедрост. Желателно е те да се разполагат в спалнята, гостната, дневната или други помещения от дома, за да действат сплотяващо на семейството. Квадратните и правоъгълните килими пък са носители на друг тип енергия. Те се свързват повече с материалния подем и професионалния просперитет. Така че биха ви донесли късмет, ако ги поставите в кабинета или офиса си. Подходящи са още за библиотеки, споделени пространства за работа, кантори.

Съществуват и някои прости ритуали с килим, с които можете да привлечете късмета си. Ако страдате от безпаричие, поръсете морска сол под постелката в дома си. Това ще привлече пари в живота ви и ще стабилизира финансовото ви положение. Има и друг начин да увеличите състоянието си с помощта на килима. Проверете кога е следващото пълнолуние и три дни преди да е настъпило, сложете под килима у дома най-едрата банкнота (тя трябва да е здрава и нова), която имате у себе си.

Когато настъпи, когато Луната се окръгли, я върнете на предишното ѝ място. Килимът може да ви помогне, но също така и да ви навреди, ако не знаете как да боравите с него. Така например, ако се нанесете в нов дом, никога не бързайте да застилате килим на пода, без да сте го измили първо. Ако направите това, старата енергия от предишните обитатели на жилището ще остане заклещена под килима и ще ви се отрази негативно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Opa

02.04.2020 | 12:48

Tova e kato gadatelkite Kazah si imeto i Posle..... A za virosa nikoi ne pozna koga kade kolko

Отговори
1 0

Додо

02.04.2020 | 10:32

До автора: Навий си банкнота на фунийка и си я пъхни отзад! Пари няма да ти донесе веднага, но може да участваш за членство в "общността", а там пари има!!

Отговори
5 0

Ха-ха

01.04.2020 | 23:47

Пишете като я сложите, дайте и адреса...

Отговори
2 0

Селянин

01.04.2020 | 20:40

То от билетчетата на Националната лотария се печелеха много пари, но ни отнеха тази малка радост и като ураган ни връхлетя този гаден вирус.

Отговори
5 5

Да нем долен етнос

01.04.2020 | 08:06

Да правя магии...! (Колкото толкоз, някой като има много пари, да няма да ги носи със себе си на оня свят или пък да си купи с 25 ст къща..!) Вижте им коментарите като тях, грозни стари и фалшиви..в другия сайт..!

Отговори
14 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?