Следвайте ни

Адска болка в bTV! Сашо Кадиев претърпя кошмарен инцидент

viber icon

Нелеп инцидент претърпя водещия на "Преди обед" по bTV Сашо Кадиев. Синът на Катето Евро е контузен сериозно и трудно понася болката. Въпреки това обаче, май не е ходил на лекар и чака травмата да се излекува сама.

По всичко личи, че глезенът на Сашо Кадиев е изкълчен и вероятно има разтегнати или дори скъсани връзки. Самият актьор разказа в „Преди обед” точно как се е контузил. Миналия уикенд решил да направи здравословна разходка на чист въздух в Пирин. За да има възможно най-скромно натоварване, се изкачил в планината с лифт. При слизането тръгнал настрани, както е правилото, но стъпил накриво. 

„Чу се едно „храс”, аз паднах като куче на земята, 15 минути лежах и стенах, и вих, хора ми помагаха... Слава Богу, не съм го счупил, но е зверски подут, едвам се движа и съм в момента куц кон”, сподели партньорът на Деси Стоянова в директен ефир в понеделник. Половин час по-късно камерата показа крака му в близък план, от което стана ясно, че историята е виждала и по-зверски подути глезени след стъпване накриво. Но все пак никой не се съмнява, че болките са адски, особено пък ако поне веднъж в живота си е преживявал подобна травма. 

Друго обаче буди сериозни въпросителни и това е фактът, че Кадиев май не е ходил на лекар след контузията. Това намекна партньорката му Деси, която директно го посъветва да отиде при специалист в „някое лечебно заведение”, за да стане ясно точно какво се е случило с глезена му. От реакцията на Сашо стана ясно, че актьорът не счита травмата за достатъчно сериозна, за да си губи времето с обикаляне по доктори. Той обаче се мажел с обезболяващи гелчета и се надявал кракът му да се оправи сам. Според препатили, не би било зле да сложи и шина, за да обездвижи болния глезен, но актьорът явно е над тези неща, пише Уикенд. 

Ако някой се чуди откъде се е взело това хладнокръвие у Кадиев, трябва да знае, че изкълчването на глезена не е първата травма на крак, която той преживява. Имал е къде-къде по-сериозни контузии и то в доста по-крехка възраст. Самият актьор е разказвал, че преди години си натрошил зверски крака при падане на пързалка. Излязъл да се пързаля заедно с приятели и след няколко спускания по ламаринен покрив паднал в пряспа и така се контузил, че лежал цял месец в „Пирогов”. „Има по две фрактури на глезена и на главната кост”, споделя водещият. Дори и след като го изписали от „Пирогов”, се наложило да продължава да лежи вкъщи, докато се възстанови напълно. Така че сегашното изкълчване за актьора е шега работа. Подобни травми обикновено минават за около две седмици, стига кракът да не се претоварва. Поуката от цялата случка за Сашо се заключава в следното изречение: „Веднъж да отида и аз в истинска планина и да се бастисам!” 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Интелигентен

Интелигентен

19.10.2020 | 11:20

И......абсолютен........и***т. ЗАЩО ОЩЕ ГО ДЪРЖАТ НА ТАЗИ "работа"?

Отговори
2 0
Цветанов

Цветанов

19.10.2020 | 09:37

Пълен Женчо...пендел!

Отговори
4 0
Super tapa statia

Super tapa statia

18.10.2020 | 23:06

Krai vece ymira shmatkata iskalcen glezen i vece krai pfff daiba i prevzemkite myy

Отговори
5 0
Валентин ангелов

Валентин ангелов

19.10.2020 | 04:36

Сашо кадиев , поредно софийско лигаво ла@но.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?