Следвайте ни

Whiskey & street art fest се завръща в Капана

viber icon

Фестивалът Whiskey & street art fest се завръща след 2 годишно прекъсване с напълно нова концепция. Той отново ще е в Капана.

Бъчвите – емблема на феста, тази година ще бъдат изрисувани от доказани и млади творци на графити от Пловдив с аерозолни спрейове и акрилни бои и ще представят характерни символи за града. 

Йордан Терзийски, Цветан Узунов, Андон Георгиев, Тодор Атанасов и Николай Добрев са част от творческата банда с четки и спрейове, чийто отпечатък ще донесе колорит на Капана и централната част на града.

Двудневното събитие ще е на 25 и 26 юни и ще е в пространството зад Халите между 17:00 и 23:00 часа. Фестивалът е предназначен за лица над 18 години и няма да допуска непълнолетни. Билети ще се продават онлайн, на мястото на събитието, както и в определени галерии, барове и магазини в Капана.

Проектът се реализира с подкрепата на фондация „Пловдив 2019”.

Световно известни дестилерии ще представят марките си на 14 щанда. Водещи експерти ще разказват, показват и доказват за качествата на представените марки.

Музикалният фон ще е дело на XRaydio. Ще има и музика на живо. Цената на 1 билет ще бъде 24 лв. и включва автентична дегустационна уиски чаша и 5 уиски кредита.

.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?