На Гребната база: Гледаме екшън с Лиъм Нийсън под звездите

Култовият екшън с Лиъм Нийсън „Без последна спирка” ще бъде показан във формата на открито „Лятно кино в парка” утре вечер. Прожекцията ще започне в 21 часа и ще е на Гребната база.

„Лятно Кино в парка“ се провежда в Пловдив вече три години. За всяка от тях имаше специална селекция от филми. Тази година прожекциите под звездите ще продължат до 19 юли и ще са в Цар Симеоновата градина, Небет тепе, Младежкия хълм, парка край Гребната база, парка до Покрития мост на р. Марица, парк „Розариум“, парк „Лаута“ и „Ротари парк“-Тракия.

Режисьор на британско-американския филм „Без последна спирка” е Жауме Колет-Сера. Филмът разказва историята на бившия полицай Майкъл Мак​коли, който всеки ден пътува за работа с един и същи влак до Ню Йорк. След 10 години работа като застрахователен агент Макколи е уволнен. При завръщането с вечерния влак с уволнения застрахователен агент се случва нещо невероятно.

Афишът на „Лятно кино в парка“ тази година включва още най-новите приключения на популярното френско такси - „Такси 5“, италианския филм, който не се препоръчва за деца под 16 г. „Любовна терапия“ и комедията „Ченгето от Белвил“. Екранът, на който ще бъдат прожектирани филмите, е с размери на двуетажна сграда. Всички прожекции са от 21 ч., а преди всяка от тях ще бъдат пускани специално подбрани късометражни филми от „Кинематограф“. Входът за прожекциите е безплатен - всеки трябва да си носи нещо за сядане. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?