Огласиха новата дата за концерта на Helloween в България

Гигантите в метъл музиката Helloween отложиха европейското си турне за 2021 година, както направиха и много други световни изпълнители, заради ситуацията с Covid-19 и настъпилата икономическа криза, в следствие от него. 

Турнето „United Alive Tour Part II“ включваше 22 града на Стария континент, включително София. 

„Концерт на Helloween трябва да е празник за феновете и за музиката, но настоящата ситуация ни показва, че това няма как да е възможно. Все още рискът от вируса е много голям, което налага и отлагането на цялото ни турне", съобщиха от групата.

Затова новата дата за дългоочаквания концерт в „Арена Армеец“ е 10 юни 2021 година. Всички вече закупени билети ще важат без презаверка и за новата дата. Ако някой иска да върне билета си, може да го направи от мястото на закупуването му до 1 юли 2020 година.

Отлагането на турнето на Helloween накара членовете на бандата да отложат и издаването на новия си, все още неозаглавен, албум за началото на следващата година. Това ще е 16-тият студиен албум на рокаджиите, като последният – „My God-Given Right“ излезе през 2015-та.

Helloween се счита за една от първите и най-известни пауър метъл групи. Много техни песни се отличават от тези на други метъл групи със забавния си и сатиричен характер.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?