Най-известната турска певица с концерт в България

Любимата певица на Турция и на всеки, харесващ турската музика Сибел Джан идва за своя първи концерт в България този декември. Столичната зала Арена Армеец ще посрещне екип от над 50 души, включително оркестър от 35 музиканти, които ще се включат в зашеметяващото аудио-визуално шоу на гранддамата на турската музика.

Приятели от България, радвам се че най-после ще имам шанс да се срещна с вас. Въпреки, че залата трябва да бъде с ограничен капацитет, аз не се съмнявам, че с онези от вас, които успеят да присъстват, ще преживеем нещо незабравимо. Ще се видим в София!“, споделя самата Сибел Джан.

Преди месец, родената през 70-те години певица, издаде своя 23-ти албум, в който има 10 нови песни, сред които и „Hayat“, която се превърна в една от най-популярните песни в Турция за последните няколко години.

Екипът на певицата и организаторите уверяват, че концертът ще се проведе при пълно спазване на предписаните от Министерство на здравеопазването и СРЗИ общи мерки за дистанция, дезинфекция и носене на маски, като след разговори с управата на залата, предвиденият за продажба капацитет на залата е около 30%.

Билетите ще са в ограничено количество и тръгват в продажба от 01.10 в мрежата на Eventim.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?