Михаела Филева и Максим Ешкенази с грандиозен концерт в Пловдив

Магнетичната Михаела Филева и диригентът Максим Ешкенази са главните действащи лица в забележителното музикално събитие „Музика под звездите", което ще се състои тази неделя (4 октомври), в Летен театър Бунарджика – Пловдив.

Концертът ще събере над 60 музиканти, между които лайв група и симфоничен оркестър. Партньор на Михаела в част от изпълненията ще бъдe баритона Валери Труманов.

Михаела Филева неведнъж е делила сцена с диригента Максим Ешкенази. Заедно са представяли популярни нейни песни, оркестрирани за симфоничен оркестър и любими произведения от мюзикъли и филми. В „Музика под звездите" ще чуем „Инкогнито", „Опасно близки", „Латино сеньорита" в изпълнение на лайв група, „Нова страница" ще прозвучи само с акомпанимент на пиано, за „И аз съм тук" към бенда ще се присъедини щрайх, а емблематичната „Приливи и отливи" ще прозвучи за първи път в изпълнение на симфоничен оркестър.

Във втората част на концерта публиката ще се наслади на любими произведения от мюзикъли и филми и ще види Михаела в по-различна светлина, ще се запознае с талантливия български баритон Валери Труманов.

Концертът „Музика под звездите" премахва границите между популярната музика и класическото изкуство. Философията на събитието е, че музиката общува без предразсъдъци, като прави хората щастливи. Харизматичните музиканти, които ще видим на сцената на Летния театър в Пловдив, ще оставят трайни спомени в сърцата на публиката.

Концертът „Музика под звездите" е с начален час 18:00. Билетите са на цени от 15 до 25 лв., като входът за деца до 7 г. е безплатен, а тези на възраст от 8 до 14 години ползват 5 лева отстъпка от цената на билета спрямо ценовата категория, която са избрали.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?