Женският пазар в София се превръща в място за музика

За трета поредна година столичният Женски пазар събира на едно място най-запалените колекционери на винили. Седмото издание на SOFIA VINYL FEST ще събере повече от 15 търговци на грамофонни плочи от цялата страна на станалия традиционен базар, който се организира от общинското дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД и столичния клуб Терминал 1. 

SOFIA VINYL FEST 7 ще се проведе тази събота, на 3 октомври 2020 г., от 10:00 до 18:00 часа на терасата на галерия Сердика на Женски пазар и отново ще бъде с „вход свободен“.

SOFIA VINYL FEST се превърна в традиционен празник на грамофонната плоча. Вече три години, в седем поредни издания, събираме на едно място както страстните колекционери на винили, така и любителите на аналоговия звук. Организираме това събитие, за да покажем, че на територията на Женски пазар се случва и друг тип търговия, която акцентира върху обмяната на знания и опит, предлага истински духовни преживявания и ни обединява чрез хубавата музика. Щастлив съм, че успяхме да сбъднем обещанието, което дадохме на преди три години – да превърнем този базар на грамофонната плоча в традиционно и много посещавано събитие на Женски пазар“, казва Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД.

Приятната музика по време на 8 часовия търговски маратон ще осигурява от специални DJ сетове - само на винили. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?