Следвайте ни

Гледаме видеопредставлението "Един ден, в който има всичко"

viber icon

Тази вечер от 19.30 часа ще се състои онлайн премиерата на "Един ден, в който има всичко" - театрално представление във видеоформат на Метеор, в платформата fanstream.

Режисьорката Ани Васева, в сътрудничество с актьорите Леонид Йовчев, Грета Гичева и Катрин Методиева, развива новия жанр на видеотеатъра. Това не е просто заснето представление, а спектакъл, създаден специално за видеоформат и за онлайн разпространение. "Един ден, в който има всичко" съчетава задълбочения и продължителен работен процес, въздействащо актьорско изпълнение, свободата и въображението, характерни за театралната работа на Метеор, със създаващите едновременно реалистичен и пълен с изненади свят, визуално впечатляващи похвати на видеомедията.

"Един ден, в който има всичко" е представление във видеоформат, в което трима души живеят в безвремие, отпуснати в усещането на мига. Тримата герои са водени от силите на взаимното привличане, отблъскване, от напрежението между стремежа към привичното и чара на необичайното. В своя малък затворен свят те се натъкват на чудеса, на радост, на изненадите, скрити не в бъдещето, а в миналото. "Един ден, в който има всичко" е и представление за радостта.

Представлението е част от дългосрочния проект Ex corpore на “Метеор“, в който са включени множество събития. В четирите дни преди 30 ноември 2020 в YouTube страницата на Метеор (MTheOrg) ще бъдат качени и четири видеа, подготвени специално за проекта.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?