Арни заспал, докато гледа Мария Бакалова

Дали от старост, дали вярно от скука. Но бате Арни е заспал на Оскарите с нашата Мария Бакалова.

Арнолд Шварценегер обяви, че тазгодишната церемония по раздаване на наградите била прекалено скучна. Записът на интервюто му с Джими Кимъл е публикуван в YouTube-канала Jimmy Kimmel Live. Актьорът и бивш губернатор на Калифорния казва, че е гледал само около една трета от шоуто, след което изключил телевизора.

„Повече не можех да гледам това. На сцената имаше толкова много таланти, че стана твърде скучно“, коментира Терминатора.

 

Водещият Джими Кимъл му зададе въпроса как събитието би могло да се направи по-интересно. В отговор Арни се пошегува, че следващия път церемонията трябва да се проведе на Muscle Beach – място, където културисти, йоги, гимнастици, циркови артисти и др. устройват различни представления.

Тази година зрителите пренебрегнаха връчването на академичните филмови награди. По телевизия АВС церемонията са гледали само 9,8 милиона зрители. Това е с 58% по-малко от миналата година.

Тогава шоуто събра пред екраните 23,6-милионна аудитория, което също бе антирекорд до момента. Преди 7 години оскарите в директен ефир наблюдаваха близо 40 милиона души. В последно време пада зрителският рейтинг и на други отличия като „Еми“, „Грами“ и „Златен глобус“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
" голяма " актриса

" голяма " актриса

30.04.2021 | 17:08

Играе непристойни сцени във филма. И още използва нецензурни думи във филма и то на български език. Добре ни представя, особено онази сцена с разкрачването и показване пред целия свят срамотиите си.

Отговори
5 3
Габи

Габи

30.04.2021 | 13:26

Не съм гледала филма в който участва Бакалова, но чета, че не е нещо стойностно. Може би не е много похвално за нашето момиче.

Отговори
8 2
Така е

Така е

30.04.2021 | 17:02

Голяма излагация

Отговори
6 0
Кочо

Кочо

30.04.2021 | 09:05

Ква актриса е тая.Малко миндили си имаме тук.

Отговори
9 6
Simone

Simone

30.04.2021 | 05:14

Ооо и на нас така ни пука за дядо арки който е бил женен за дъщеря на президент и е от скочил до чистач ката ли бавачка та ли коя беше за едно набързо. Америка на която някои се възхищават е една пумиина яма, и дъното на ада! Да спи то злото лесно се приспивна с добро! Пък и му е време старичък си е бая?

Отговори
5 13

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?