Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, взрив от емоции ще ви разтърси в "От другата страна на живота" в Драмата

viber icon

Нетрадиционна и въздействаща постановка очаква пловдивската театрална публика тази вечер от 19 часа в камерната зала на Драмата. 

"От другата страната на живота" е вдъхновена от „Голям колкото малка ябълка“ на Петър Анастасов. Разказва за многобройните страни на живота, който умело вплита в нишката начало, детство, мечти, юношество, приятелства, младост, любов, надежди, изпитания, предателства, зрялост, равносметка, спомени, изход. Срещи, случайни и неслучайни. Истории, истории, истории... и то истински и неповторими. 

Пиесата е разказана от Светлана Атанасова, започнала актьорския си път именно от Пловдивския театър, в пиеса, чието продължение написва сама и я представя отново тук, от свое име, отново като актриса със същия партньор - Стефан Попов. 

Тридесет години след легендарната постановка на Христо Церовски героите от „Голям колкото малка ябълка“ на Петър Анастасов се срещат отново. Сменили са се епохи, преобърнали са се съдби. Това се е случило и със самите актьори. Гостоприемната камерна сцена на Пловдивския театър вплита в едно измислица и действителност, мечта и реалност, живот и любов.

"От другата страна на живота" е под режисурата на известния актьор от Народния театър Валентин Ганев, който я определя като изповедна, изящна емоционална дантела. Сценографията е на Красимир Вълканов, а музиката е дело на Слав Бистрев.

Спектакълът е посветен на театроведа Пенка Калинкова, която преди 2 години прави първата връзка между Светлана Атанасова и Валентин Ганев. Зрителите ще бъдат разтърсени от разказаната история на сцената и едновременно с това ще се насладят на актьорското майсторство, а тази комбинация не е за изпускане.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?