Ако сте в Пловдив: Римският стадион чака рокаджии с „Музика на вековете“

Фестивалът Музика през вековете 2020 стартира тази вечерна Римския стадион с концерт на пловдивските банди Le' Push, Heptagram и Nameless Day Ritual. Като комплимент към любителите на рока събитието ще бъде със свободен вход.

Шоуто започва в 18.30 час и е прелюдия към следващите дни на фестивала, а именно концерта на UDO. Вокалистът на култовата през 80-те години метъл група Удо Диркшнайдер и момчетата му ще забият на 18 септември 2020 г. , петък, на Античния  театър. Второто ексклузивно събитие на фестивала ще бъде концертът „Бах и Моцарт на 4 рояла“ на 19 септември 2020 г. (събота), отново на Античния театър.

В пловдивското трио  Le' Push участва финалистът, звездата от „Гласът на България“, Иван Лазаров. Heptagram e формация, анонсирана като плод на въображението на музикалния ентусиаст и мултиинструменталист Даниел Иванов. Запознанството с  работата им е силно препоръчителна за всеки ценител на съвременната българска музика. Nameless Day Ritual ще закрият вечерта. Те са едно от основите имена в пловдивската екстремна сцена, като най-силната им страна са именно изпълненията на живо! Тук сцената ще посрещне и една от големите дами на рока - Ася Кантранджиева.

Ето и график на концерта: 18.30 часа - Le' Push 19.30 часа - Heptagram 20.30 часа - Nameless Day Ritual

Фестивалът „Музика през вековете“ (Music of the Ages) се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2020 година. Събитието е част от програмата на Eсенен салон на изкуствата Пловдив - 2020.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?