Ако сте в Пловдив, отидете на концерт на Любо Киров

Певецът, текстописец и любимец на публиката Любо Киров превзема Античния театър в 21 часа тази вечер. Турнето на талантливия изпълнител е озаглавено "Целуни ме", точно както името на неговия нов сингъл. Многобройните му почитатели ще имат възможността да се насладят на красивия му глас, на любими мелодии, много настроение, романтика и изненади. Интересът към турнето в града под тепетата бе толкова голям, че билетите свършиха като топъл хляб в рамките на по-малко от седмица. Организаторите обаче не оставиха разочаровани меломани и предприеха изненадващ ход. Обявена е втора дата за концерта, което означава, че Любо Киров ще забие на сцената както днес, така и на 21 юни - в същия час, на същото място. 

"Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем „Здравей“, „Обичам те“, „Пази се“, "Радвам се да те видя" и т. н. Певецът с един от най-красивите гласове на съвременната българска музика е избрал да ни каже: "Здравейте, радвам се да Ви видя отново на Античен театър!", със своя нов сингъл "Целуни ме", гласи анонсът на дългоочакваното музикално събитие. 

Любо Киров е текстописец на над 200 хита, композитор, инструменталист, художник и продуцент. Той е носител на редица награди - за най-добра група с "Те", за солов изпълнител, за музика и албум, но с живите си концертни и клубни участия пред многохилядна публика той печели най-ценната награда - признанието и любовта на публиката.

Всичко това дава на Любо Киров статут на истински артист, който с лекота, талант и харизма покорява всяка сцена и рисува нова вселена пред очите на публиката. 

Цените на билетите са от 30 до 50 лв., а деца до 5-годишна възраст могат да влизат безплатно, но без право на седящо място, уточняват организаторите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?