Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, гледайте "От другата страна на живота" в Драмата

viber icon

И тази вечер Драматичен театър - Пловдив ще зарадва почитателите на едно от най-древните изкуства. Точно в 19:00 часа в Камерна зала ще бъде представена постановката "От другата страна на живота" при спазване на всички епидемични мерки и намален капацитет на заемане на места. 

Пиесата е авторско произведение на актрисата Светлана Атанасова, която играе и главната женска роля. Тя си партнира със Стефан Попов, с която е играла заедно преди 30 години в легендарната постановка на Христо Церовски по текста на "Голям като малка ябълка" на Петър Анастасов. Именно от нея е вдъхновен и сюжетът на "От другата страна на живота". 

Сменили са се епохи, преобърнали са се съдби. Това се е случило и със самите актьори. Гостоприемната камерна сцена на Пловдивския театър вплита в едно измислица и действителност, мечта и реалност, любов и живот. А животът има много страни - начало, детство, мечти, юношество, приятелства, младост, любов, надежди, изпитания, предателства, зрялост, равносметка, спомени, изход. Срещи, случайни и неслучайни.

Спектакълът се посвещава на видния пловдивски общественик Пенка Калинкова, която първа е прочела и коментирала текста на добрата си приятелка Светлана Атанасова. Режисурата е на Валентин Ганев, сценографията на Красимир Вълканов, музиката на Слав Бистрев. Консултант е Константин Константинов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?