Следвайте ни

Ако сте в Пловдив, гледайте „Калуня-каля”

viber icon

Зимният фестивал на изкуствата „Сцена, палитра, слово”, 2020 г., стартира тази вечер в 19 ч. с постановката "Калуня-каля".

Представлението е по едноименния роман на Георги Божинов.

Спектакълът е за трагичната история на Калуньо, живял в смутните години около Априлското въстание, и желанието на един човек да оправи света.

В „Калуня-Каля“ са описани събития, случили се около  националноосвободителните движения на българите.

В ролята на Калуньо - Делян Илиев.

Домакин е Родопският драматичен театър "Николай Хайтов".

Фестивалът се провежда в НЧ "Христо Ботев 1905", ул. "Даме Груев" 1.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

MOPU

04.03.2020 | 20:47

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич, оставям в Петрич в България, искам да използвам тази страхотна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Търсих заем преди и те по-късно ме заблудиха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добро здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: ([email protected] или [email protected])

Отговори
0 0

MOPU

02.03.2020 | 18:27

Здравейте, това е да информирам широката общественост, че Жозе Луис, заемодател на частен заем, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. 5000 евро до 100,00 евро Ние предоставяме заеми под 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?