Следвайте ни

Оскар в строителството: "МАИ-ГРУП" грабна "Златния отвес" за 2020-а

viber icon

Мирослав Илиев, собственикът на строителна компания „МАИ-ГРУП” спечели „Златният отвес”  - най-големият приз за годината. Той получи статуетката си вчера, на 29 октомври, когато Областното представителство (ОП) на КСБ в Пловдив проведе третия етап от тазгодишния празник.

Тържеството се състоя на открито на реновираната тераса на Областното представителство (ОП) на КСБ -Пловдив, при спазване на всички противоепидемични мерки. Номинирани за големия приз - „Златният отвес” - тази година бяха три фирми: “Арх Ситистрой”, “Бибов и Ко” и „МАИ-ГРУП”. 


2020-а се оказа изключително динамична за компанията. Само за 10 дни строителите на “ МАИ-ГРУП” построиха новата лаборатория за изследване на COVID-19 в УМБАЛ „Свети Георги”, непосредствено до Инфекциозна клиника „Независимо от дъждовното време, работихме 10 до 15 часа на ден. Полагали сме хетерогенна PVC настилка със зазимяване (хомогенно винилово покритие). Лабораторията беше реализирана при спазване на всички международни нормативни изисквания, въведени за сгради от подобен клас. Факт е, че беше построена само за седмица“, каза за „Марица” инж. Мирослав Илиев. 


Собственикът на строителна компания „МАИ-ГРУП” е познато име под тепетата. Освен предприемач, строител и инженер, той е и меценат, който ревностно подкрепя българското изкуство и спорта. Много от клиповете на родни певци са видели бял свят благодарение на инж. Илиев – Любо Киров, Орлин Павлов, Мария Илиева, Стенли са само част от тези музиканти.  

Мирослав Илиев от години страстно поддържа културата понеже вярва, че без нея всяка нация е обречена на унищожение. Фирмата му е основен спонсор на театралния фестивал „Сцена на кръстопът”. Миро Илиев е спомоществовател и на най-големия и авторитетен турнир, организиран от пловдивския тенис клуб "Албена".
 

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

norah

norah

31.10.2020 | 15:02

Здравейте. инвестиции, искам да призова всички вас, които се нуждаят от финансова помощ, любезно да се свържете с него по имейл за вашето заявление за заем: [email protected] ИЛИ КАКВО НОМЕР НА +447418349840

Отговори
0 3
Вяра

Вяра

30.10.2020 | 12:09

Евала на Миро, поклон и дано има последователи!

Отговори
7 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?