Следвайте ни

„Ивон Резиденс“ - уютен бутиков квартал в зеленото сърце на Пловдив

В завършен вид той ще разполага с 400 жилища в 15 сгради, професионално аранжиран парк с параклис и детски кът за жителите на район „Западен“

viber icon

 

Първият микроквартал в Пловдив - с голям парк и параклис, вече е в строеж в район „Западен“. Зад идеята стои младият предприемач Иван Пашов, който работи по проекта със своята бързо развиваща се компания „Пашов Билдинг Строй“. 

В завършен вид комплексът ще заема площта между ул. "Белица" и бул. "Пещерско шосе", на гърба на комплекс "Оазис 1". До него ще води напълно нов път, който тепърва ще се изгражда от предприемача - с директна връзка до бул. „Пещерско шосе“. 

Началото на микроквартала е поставено точно преди 2 години с изграждането на „Ивон Резиденс“. „Идеята е да създадем един отделен квартал в квартала и в същото време да предоставим всички удобства на живеещите в него, съчетани с възможностите за спокойствие и пълноценна почивка - казва инвеститорът и строител Иван Пашов. - В завършен вид уникалният микроквартал ще разполага с над 300 апартамента, разположени в 15 сгради. В жилищната зона се планират редица търговски площи и достатъчно паркоместа. За да се постигне най-доброто качество на живот, строителната компания вече има проект за изграждането на голям парк към комплекса - той ще заема площ от около 5 декара, с детски кът, фонтани, алеи, открит фитнес, беседки и параклис, които ще са подарък за всички живеещи от инвеститора Иван Пашов. „Ивон Резиденс“ всъщност се оказа началото на един уникален проект за града. За 2 години построих 3 кооперации и планирам през идната 2021-ва да построя четвърта, пета и шеста сграда, които вече са в процес на проектиране, от общо 15-те предстоящи сграда. По този начин успешната ни концепция намира своето логично продължение в един по-мащабен проект“, обясни предприемачът Иван Пашов.

В изпълнението на жилищата се влагат най-качествените и модерни материали, които да гарантират комфорт и уют на бъдещите новодомци. „Искаме не просто да постигнем качество, а и по-високо ниво на обитаване от типа „умен“ дом, т.е. жилища, които са по-безопасни и защитени благодарение на енергоспестяващи материали, с по-добра шумоизолация, детектори за движение, възможности за дистанционно изключване на уреди и устройства, активиране на функцията за автоматично изместване на щорите в зависимост от положението на слънцето и други подобни - целта ни е да създадем една по-екологична среда“, допълват от екипа.

Големият интерес към обектите, изпълнени от „Пашов Билдинг Строй“, се дължи на факта, че Иван Пашов е както инвеститор, така и изпълнител във всеки проект. Самият той се гордее, че фирмата му е семейна и всички помагат в бизнеса. „Всеки ден съм на обекта, работя заедно с работниците си, от сутрин до вечер правя инспекция, заявки за материали, следя отблизо целия процес. Имам 30 работници и те са с мен от създаването на фирмата“, допълва предприемачът.  

За повече информация и контакти: 

"Пашов Билдинг Строй“, 

тел. 0877 777 971 

e-mail: [email protected]

www.pashov-buildings.com

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Батко

Батко

09.12.2020 | 10:56

Сайтът му не работи, ако и строителтвото му е такова :(

Отговори
0 0
УМЕН

УМЕН

18.11.2020 | 21:21

Днешно време приселниците живеят в хубави сгради а едно време живееха в панелни жилища и сега тези същите селяни станаха граждани и казват на другите че били селяни и приселници какъв е извода че всички са селяни за това се вижда в обноските на обществото по улиците .......

Отговори
4 0
Собственик на няколко имота

Собственик на няколко имота

12.11.2020 | 10:39

Проектът изглежда като идея добре, но много вода ще изтече и резултатът накрая не може да се определи. За проблемите с паркирането и съседите от кол и въже, може да прекарате малко време из Оазисите, ако не сте наясно със ситуацията.

Отговори
7 0
Дом

Дом

11.11.2020 | 20:25

Нямам големи надежди за качество.

Отговори
7 0
Aтанас

Aтанас

11.11.2020 | 19:51

Луксозни бунгала за приселници, каквито са и Оазисите. Те и това изплащат 30 години, няма да ви е приятно да живеете наблизо и да създавате семейство около тази сбирщина от села и градчета...

Отговори
8 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?