Следвайте ни

Иновативно: STOP за бактериите и вирусите с лампите на „Виста Г“

UV лампите са ефективно средство за борба с КОВИД и всички вируси и бактерии

viber icon

Антибактериалните лампи на фирма „Виста Г“ вече пречистват въздуха в класните стаи на НУ „Кл. Охридски“. „Инсталирали сме общо 31, лампите са за дезинфекция с ултравиолетови лъчи и пречистват въздуха в класните стаи, физкултурния салон и помещенията на администрацията на училището“, уточняват от екипа на фирмата. 

UV лампите бяха препоръчани на учебните и детски заведения от Министерството на здравеопазването в борбата с КОВИД 19, съпроводено със становище от Националния център по заразни и паразитни болести.

Лампите на „Виста Г“ са инсталирани във всеки от 11-те учебни кабинета и в учителската стая и са монтирани по две. Те са безшумни, така че не пречат на учебния процес, монтирани са на тавана и според протоколите за експлоатация могат да работят продължително време и то в присъствието на хора. В междучасието ги спират, за да отворят прозорците и вратите и да проветрят стаите в училището. 

Фирма„Виста Г“ е специализирана в производството и търговията с осветителна техника, ел. материали, ел. табла и консумативи. Тя е на пазара в Пловдив от 2000 г., а произведените осветителни тела могат да се видят в много хотели. Някои от тях са „Festa Barcelo”,  „Хемус”, „Dedeman Hotel”, „Hilton” и „Princess” – в София, а също „Princess”, „Royal”, „Famous House” и „Акваленд” в Пловдив. Продуктите на фирмата достигат до банки, болници и много административни, промишлени и жилищни сгради. Висококвалифицираните й специалисти изработват за всеки клиент индивидуални светотехнически проекти за: интериорно осветление, 3D фасадно осветление, улично и парково осветление, осветление за спортни съоръжения и др. „Виста-Г” ООД осигурява и професионален монтаж на закупените материали, както и безплатна доставка във всяка точка на страната.

за контакти

http://vista-g.com/

бул. „Цариградско шосе“ №73
+359 888 579 030
[email protected] 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?