Следвайте ни

„DIAMONDTOWN“ - уютният дом в сърцето на Пловдив

Проектът съчетава топ локация и спокойствие само на броени метри от Цар-Симеоновата градина и НБ „Иван Вазов“

viber icon

Стартираха продажбите в един от най-иновативните и луксозни комплекси в идеалния център на Пловдив, съобщават от екипа на инвеститора. „DIAMONDTOWN“ е съчетание на съвременната архитектура и дизайн, просторни жилищни площи и модерна инфраструктура. Живот в идеалния център, съчетан с комфорта и спокойствието на тиха улица, е постижим лукс. 

Локацията му е перфектна - сградата попада на едно от най-притегателните места в града - ул. "Д-р  Г. М. Димитров" № 27-29, на минута от библиотека "Иван Вазов" и Градската градина. Проектът „DIAMONDTOWN“ е дело на арх. Борис и Мила Лазарови и се реализира като композиция от четири сгради със собствена обособена зелена зона за отдих с детски кът. Апартаментите  са внимателно проектирани със стремеж за оптимална жилищна площ и прави форми на помещенията.

Визията е стилна, модерна и съобразена с облика и духа на Тютюневия град

Локализиран в сърцето на Пловдив, този луксозен имот съчетава много ползи за клиента - той е перфектен избор за дом за хората, които търсят високо качество на живот или пък гарантирана успешна инвестиция. Покупката на жилище в идеалния център е изключително разумна и рентабилна, защото дори и при променливи условия на пазара цената на този вид имот само може да нараства, съветват експерти от имотния пазар. От инвестиционната компания добавят, че гарантират на купувачите отлично местоположение, използване на модерни и устойчиви материали при реализирането на проекта, а също така изключително строг строителен надзор при изпълнението му.

„Ние сме помислили и за основния проблем на живеещите в центъра на града - паркирането“, твърдят от екипа на инвеститора.

То е осигурено на 100% чрез подземни и надземни паркоместа

„За изграждането на всяка нова сграда ние влагаме отношение и прецизност и в най-малкия детайл. Нашата мисия е да осигурим максимално спокойствие, комфорт и уют за живеещите тук“, допълват от екипа.

За професионална консултация относно разпределения и свободни апартаменти:

Отдел продажби:

0879/056-455 и 0876/093-009

www.diamond.town

Даниела Арнаудова

Даниела Арнаудова

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Даниела Арнаудова е завършила Българска филология в ПУ „П. Хилендарски”. От 2002 г. работи в приложение „Имоти – строителство и архитектура” на вестник „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?