Радо Дивеча засенчи Бея на солта

Най-добрият ни сноубордист при мъжете Радослав Янков, познат още като Радо Дивеча скри шапката на кулинарната сензация Нусрет Гьокче с разфасовачните си уменията. 

Българският сноубордист, родом от Чепеларе, засенчи турската звезда като преди броени дни пусна атрактивно видео, в което реже, бучи и овкусява голям бут месо, досущ като разпознаваемата техника на Бея на солта. 

На видеото той е облечен с характерните дрехи и аксесоари за турския готвач - черен панталон, бяла тениска, същите черни очила и ръкавици за финес.

Припомняме, че Гьокче бързо стана популярен като “Бея на солта” заради интересния метод, с който транжира и осолява месото. 

Елегантните движения на Радо Янков изненадаха последователите му в социалните мрежи. Те дори се пошегуваха, че спортната звезда спокойно може да се отдаде на кулинарна кариера, след като приключи с покоряването на ледените писти.  

Преди време Янков призна, че кулинарията е негова страст и при всеки удобен случай готви за любимите си хора и приятели. 

Известен е фактът, че с подобни стъпки в интернет пространството Нусрет Гьокче спечели световноизвестна слава и отвори верига скъпи ресторанти. 

Едни от най-известните актьори, певци и бизнесмени са сред клиентелата му и не пропускат да се щракнат с него. 

https://www.instagram.com/p/B5e-bPRjVxY/

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?