Екзотична закуска: Вкусни банички от лаваш на тиган

Тези анички от лаваш наистина ще ви изненадат с приятния си вкус и хрупкавата си коричка, а близките ви ще си оближат пръстите.

Продукти за 8 банички: 

1 лист лаваш с размери 65х35 см 

3 яйца 

100 гр сирене 

няколко стръка пресен магданоз 

масло за пържене на баничките 

 Приготвяне: 

1. Нарежете магданоза на ситно.  

2. Натрошете сиренето. 

3. Разбийте яйцата. Прибавете към тях натрошеното сирене и нарязания магданоз.  

4. Нарежете лаваша на 8 квадрата.  

5. Върху всеки от тях нанесете част от плънката.  

6. Оформете баничките като прегънете всеки един от квадратите в плик.  

7. Разтопете маслото в тиган и изпечете всяка баничка от двете страни до придобиването на златист загар. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?