Следвайте ни

Вижте къде обикаляме заради аварията на Кукленско шосе СНИМКИ

viber icon

Автомобилите, които се движат от надлез „Родопи” по Кукленско шосе,  ще завиват на ул. „Скопие” и ще  обикалят  покрай хотел „Родопи”, за да се върнат отново на булеварда, докато не бъде отстранена аварията на водопровод на шосето. 

Кръстовището  на Кукленско шосе и ул. „Скопие” е затворено, но от Община Пловдив  бяха помолили  В и К – ЕООД да изчакат с ремонта,  за да може да премине най-натовареният трафик и да не се създава хаос.

„Дежурният ни  екип  и техниката са  на мястото на аварията  в пълна готовност  да работи.  Не  знаем, кога точно ще бъде отстранена повредата, но тя е сериозна и ни трябва време, въпреки че хората ни винаги се стараят да приключат с ремонта  качествено и по-бързо”,  каза  главният инженер на В и К Антон Гълъбов. 

Западното платно на шосето до пресечката с ул. „Скопие”  беше се превърнало в езеро. Неспирен поток от коли се точеше по Кукленско шосе.

Реконструкцията на Кукленско шосе  беше започната през миналия мандат,  но в обществената поръчка  нямаше изискване към изпълнителите да сменят стария водопровод.  Те асфалтираха само един участък, направиха червени тротоари в тази част на шосето, за да служат за велосипедисти и спряха.

Снимки от Атанас Кънев

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?