Следвайте ни

"Колодрума" с 300 легла за болните от COVID-19 СНИМКИ

viber icon

С около 300 легла  за лечение на болните от коронавирус вече разполага многофункционалната спортна зала "Колодрума", научи "Марица" от Националния  кризисен щаб.  Лагерът беше разпънат за отрицателно време  от военните и ще се ползва за учение на МО и ако ситуацията с разпространението на заразата силно се влоши, и за лечение.

Постоянно поддържам връзка с полк. Добрев, командир на 110-та логистична бригада, с ген. Матеев, командир на Специалните части, с полк. Гозманов, директор на Военна болница, каза  губернаторът  Дани Каназирева, която ръководи Областният кризисен щаб. Тя напомни, че засега не се налага да се ползва полевия лагер и изрази надеждата, че изобщо няма да се наложи. В момента има достатъчно легла, а и частните болници са в готовност да помагат. 

Снимки Атанас Кънев

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Поли

24.03.2020 | 19:14

Това повече прилича на морга....

Отговори
2 0

ДА ПОПИТАМ

24.03.2020 | 16:55

Империал ще става ли болница? Щото гледам е затворен. А дано , маминия ваню да изкупи малко грехове пред града. Ето червения шопар " дари" 300 хил . откраднати от нас пари.Що мамин и мама роза да не направят хотела болница, приватизиран от нас и напълно ремонтиран с наши , на пловдивчани, пари.Нека се множат добрите дела.

Отговори
4 0

Хахаха

24.03.2020 | 14:39

Като гледам леглата си представям оборудването, а главите на зелените чорапи явно нищо не се е променило поне от 1975 когато бях като тях - тъпотия, майна, безкрайна и всеобхватна. Айде, сега да покажат и екарисажа в каква готовност е щото като гледам условията в колодрума по добре там.

Отговори
8 1

д-р Дерменджиев

24.03.2020 | 13:24

Тотич,сега вече те разбрахме. Хвърли над 60 милиона за златна зала, а далечната ти мисъл била да направиш не спортна зала работеща на загуба, а гигантска болница. Сега разбирам защо помля белодробна.На теб гения ти не ти позволява да търпиш малки болници.ЯШАСЪН тоест -- ДА ЖИВЕЕШ.Определението гений за теб е недостатъчно.Ти си МЕСИЯТА на Пловдив.Поклон пред помазаника на великия ни град.!

Отговори
18 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?