Следвайте ни

Бягане с кауза обедини млади и стари на Гребната база СНИМКИ

viber icon

Деца и възрастни се включиха в благотворителен крос "Спри рака" на Гребната база днес. Всеки, който се включи в масовото бягане, допринесе за каузата на организацията "Спри Рака", в подкрепа" на Клиниката по клинична хематология към УМБАЛ „Св Георги”.  

Кросът стартира от трибуните на Гребната база, а желаещите да се включат имаха възможност просто да ходят, ако бягането не е техният спорт. Такива обаче бяха малцина. Деца, майки с бебета, дори бащи с бебешки колички станаха част от инициативата, която се провежда в Пловдив за втора година. 

!аст от програмата бяха също спортни тренировки за малки и големи, които започнаха веднага след проведения крос.Организатори на събитието бяха сдружение "БГ Бъди активен", а техни партньори Stop Cancer, Община Пловдив, WOW Gym, Фондация "Пловдив 2019", Младежки център-Пловдив, Ротаракт Пловдив - Филипопол. 

На място бяха и хората от доброволно формирование "Ааврийно спасяване Пловдив".снимки от Наташа Манева

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?