Следвайте ни

Таксито поскъпва с левче

viber icon

Курсът на едно такси в цяла България ще поскъпне средно с левче. Това стана ясно от интервю на министър Росен Желязков. 

Претенциите на таксиметровите шофьори са за първоначалната такса, да бъде 2 до 3 пъти долния праг на размера на тарифата за населеното място, ще намерим разбирателство. Може би превозът ще поскъпне с 1 лв., дължим го след 7 години без промени. Това обяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" транспортният министър.

Желязков увери, че транспортните коридори в рамките на ЕС функционират, няма проблем с придвижването, а „зелените“ коридори показаха своята виталност. Във връзка с дискусията относно датата на изборите, транспортният министър изтъкна:

"За нас е важно да се организират и проведат честни и демократични избори, както и да се сформира кабинет с действащо Народно събрание. Готови сме още на 28 март да се проведат", каза Желязков.

"Търси се обяснение защо след като два пъти е обявено, че това е датата и са поканени наблюдатели, се правят консултации. Това е смокинов лист, за да се прикрият други неща. Една от версиите е заради липса на готовност на други формации", коментира той.

По думите му независимо от силните противоречия, които бяха изразени срещу Борисов, няма по-подготвен лидер с национално и международно доверие от него в този неспокоен район, в който се намираме. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ффф

ффф

09.01.2021 | 20:59

Ептен ще цъфнат и вържат.Те и сега са без работа,а като вдигнат тарифите ще станат за викане само в краен случай.После и без пари да возят трудно ще върнат клиенти

Отговори
5 3
123

123

09.01.2021 | 20:41

Нека да пооскъпне, маар че, ако стово въпрос за тях ще мрънкат. Те са най активното съсловие на мрънкането у нас

Отговори
3 1
Не ползвам!

Не ползвам!

09.01.2021 | 20:32

От мен левче НЯМА!

Отговори
7 2
Маноле

Маноле

09.01.2021 | 21:35

На сиело ни ни требвът

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?