Следвайте ни

Отложиха повторно делото за Летище Пловдив

viber icon

За втори път е отложено делото във Върховен касационен съд, което трябва да реши съдбата на „Летище Пловдив“ ЕАД и да сложи край на основния спор за перона – дали е на държавата или на частната фирма „Летище Пловдив“ АД.  Новото заседание е насрочено за 14 април 2020 г.

От Областна администрация Пловдив, която е страна по делото, уточниха, че предното заседание, предвидено за 18 февруари, се отложило по две причини –адвокатът на ответника се отказал от защита, а третото лице – помагач, не се явило на делото. Според запознати, това е ход от страна на частната фирма, за да печели време. Както „Марица“ писа  до момента две съдебни инстанции - Окръжният и Апелативният съд в Пловдив, се произнесоха в полза на частника. 

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

paul

02.03.2020 | 18:31

Здравейте, това е да информирам широката общественост, че Жозе Луис, заемодател на частен заем, отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от финансова помощ. 5000 евро до 100,00 евро Ние предоставяме заеми под 2% лихва за физически лица, фирми и компании по ясен и разбираем начин и условие. свържете се с нас днес по имейл на ([email protected]) или ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?