Следвайте ни

Опаковай щастие в Мол Марково тепе

viber icon

Дни на добрините в Мол Марково Тепе! Стартира  кампанията „Опаковай щастие” съвместно със сдружение „Операция: Плюшено мече” . В два поредни уикенда – 21 и 22 ноември и 28 и 29 ноември всеки посетител на мола може да стане добротворец и да дари усмивка на дете в нужда точно по Коледа.

Как се „опакова щастие”? Лесно. Ще откриете специалния кът на инициативата на ниво партер, пред магазин LC Waikiki. Там е списъка с подаръци за нуждаещи се деца и възрастни, на които сдружението помага всяка година, обясняват от Мол Марково тепе. Можете да закупите подаръка от обект на търговския център, да го опаковате собственоръчно на място и да напишете кратко послание и пожелание към получателя.

От „Операция Плюшено мече” ще се погрижат да доставят изненадите до деца и младежи, лишени от родителски грижи, в риск, с увреждания и от социално слаби семейства в България, както и на възрастни с умствени увреждания. Сдружението има огромен опит, защото ръководи най-мащабната коледна кампания за хора в нужда и вече е раздало над 70 000 персонални подаръци.

Можете да станете дарител и през сайта на „Операция: Плюшено мече”. През 2020 г. имаме нужда повече от всякога от добрини и усмивки!

Подробности за проявата можете да намерите на следния линк:  https://markovotepemall.bg/event/badi-chast-ot-kauzata-opakovay-shtastie/

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

затваряйте моловете

затваряйте моловете

20.11.2020 | 14:00

Затваряйте молове и заведения бе!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?