Следвайте ни

Нова семейна еднолитрова бутилка на Компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“

viber icon

Времето, прекарано с цялото семейство, е безценно. Насладете му се с продуктите на Компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“ – естествено газирана вода и изворна вода. Те са верен помощник за оптимална хидратация. Извиращи от екологично чист район в Западните Родопи, водите на „Михалково“ са източник на здраве.

Компанията посреща лятото с нова опаковка от 1 л. Бутилките са значително по-твърди от досегашните бутилки в другите PET разфасовки на бранда, като формата наподобява стъклените бутилки от 300 мл. С издължено гърло и здрава и стабилна основа, удобна за хващане и наливане, новата бутилка изглежда модерно и се отличава на рафта в магазините. Елегантна, стилна, семпла и същевременно удобна семейна бутилка.

В долната част са добавени релефни елементи, които препращат към величествените Родопи, от където извират водите на Михалково – единствената естествено газирана вода и изворната вода. Дъното на бутилката имитира кристали, които се асоциират с природно чистата вода, която извира от планината.

Етикетите са изчистени, но със задължителните елементи на бранда и необходимата информация за потребителя.

В цветово отношение бутилките кореспондират с другите разфасовки на бранда – безцветни за изворната вода, нежно зелено за естествено газираната вода и цитрон за естествено газираната с аромат на лимон.

За любителите на естествено газираната вода в новата еднолитрова бутилка водата е по-слабо догазирана и се доближава до вкуса на водата от извора.

За Михалково:

Компания „Михалково” е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България. Добиването и бутилирането на естествено газирана вода „Михалково“ в село Михалково започва през 1956 г., а през 2008 г. компанията пуска на пазара и изворна вода „Михалково“. През 2019 г. започна дистрибуция на натуралните сокове и нектари LIFE, произведени от подбрани плодове, богати на естествени вкусове, без добавени консерванти и изкуствени оцветители.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?