Следвайте ни

Ето коя професия ще става все по-актуална и търсена

Опознайте професията чрез безплатното обучение „Застрахователен брокер – ниво 1“

viber icon

Когато COVID-19 завладя целия свят, голяма част от бизнеса забави своето темпо. Секторът на заетостта беше силно ударен, тъй като компаниите, в голяма част, престанаха да набират персонал и започнаха да освобождават настоящите си служители. Някои от работните места, които някога се смятаха за престижни, станаха излишни, докато други станаха основни. Някои компании изцяло промениха своите фирмени политики, в опит да оцелеят, а други не успяха да реагират адекватно и на време, което доведе до фалити.

Някои сектори обаче не са засегнати, a дори процъфтяха и пред тях се откри широко поле за изява. Бизнес академията към лицензиран учебен център Нет Ит, след обстойно проучване, установи, че един от тях е застрахователният бранш. Професията на Застрахователните брокери се превръща в една от най-престижните, устойчиви и надеждни. Тенденциите дори сочат, че точно в тези трудни времена, секторът ще става все по-стабилен, а професията - все по-добре платена. Следователно ще има ново и голямо търсене на професионалисти в областта. От друга страна, на много хора им се налага да се преквалифицират, за да могат да се адаптират към ситуацията и да запазят стандарта си на живот.

С тази цел Бизнес академията организира безплатно обучение „Застрахователен брокер – ниво 1“ и дава възможност на хората да се запознаят от близо с тази професия, за да могат да решат дали виждат себе си като застрахователен брокер. Тези, които решат,че това е тяхната професия, могат да се запишат на професионалното обучение „Застрахователен брокер“ , след преминаване на изпит. Първото ниво е безплатно и започва днес, 15.01.2021г. Чрез този курс ще се запознаете с работата и предизвикателствата, с които се сблъсква един застрахователен брокер. Освен това ще добиете ясна представа за основните понятия, видовете застраховки, какво представлява застрахователен фонд и застрахователен риск. Обучението се провежда в безопасна среда – онлайн, чрез виртуална класна стая, а връзката с лектора е на живо.

Всеки, успешно завършил професионалния курс, получава Удостоверение по образец на МОН и сертификат от учебен център Нет Ит. Това е професионална квалификация, с която веднага можете да започнете нова и много перспективна кариера в сферата на застрахователния бизнес.

Хората от цял свят се изправят всекидневно пред предизвикателствата и последиците, породени от пандемията и последвалата криза. Несъмнено световната криза принуди част от хората да обмислят алтернативни възможности за кариера.

Това обучение е шанс за успех и по-добро бъдеще. Не го пропускайте! Запишете се в безплатният курс „Застрахователен брокер – ниво 1“ от тук.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай