Следвайте ни

ВИДЕО показа как бивш митничар дава плик на Пламен Узунов

viber icon

Президентският съветник Пламен Узунов помогнал на бившият шеф на Агенция „Митници” Петко Петков да си трансплантира черен дроб и затова получил от него плик, в който имало ром и пури. Това разказа Петков пред Нова тв.

Сайтът „Афера” онзи ден разпространи видеозапис със среща между двамата в заведение. Петков идва първи, после Узунов, оставят си телефоните на бара далеч от масата, говорят, пишат си някакви бележки, накрая Петков предава на Узунов  хартиен плик, който по време на разговора е стоял в краката му. Президентският съветник го взема, поглежда в него и излиза от заведението..

Видеозаписът е от охранителни камери.

Петко Петков обяснява, че с Узунов са лични приятели.

„Това е лична среща, приятелска. Той ми помогна с контакт за операция, правиха ми трансплантацията на черен дроб”, обясни Петков.

Разговорът бил личен.

„За митници няма какво да говорим. Аз съм напуснал преди 10 години и нямам никакво отношение, освен това, че се познавам с хората там”, каза Петков.

„В плика имаше една бутилка ром и една кутия пури. И това е лично от мен за мое здраве. Вътре нито е имало кюлчета със злато, нито пачки евро", каза още Петков.

На видеото се вижда още, че Пламен Узунов взема двата телефона на Петков и заедно със своя ги оставя надалеч. Според бившия митнически шеф това се случило "за да си заредим телефоните, там има зарядни устройства, може да минете през заведението, да видите. Ние, ако имаме нещо да си говорим с Пламен Узунов, според конспирацията, която се развива в момента, дали бихме си позволили да си говорим в заведението. Това е смешно”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Ало Ваньо

Ало Ваньо

13.06.2021 | 11:13

Ало Ваньо Кажи шефе Поел съм ангажимент Изкарвай хората от там Хубууу шефе

Отговори
7 2
Охранителните  камери

Охранителните камери

13.06.2021 | 10:51

Защо тези камери се смятат за официално преследване. И ако е така тогава няма човек който да не е преследван. Знаели са че има камери, оставили са си телефоните далеч от тях, разменили са си някои неща и хоп реакция. Всичко говори че ако има нещо за което ги обвиняват те трябва да са много прости и двамата. Да ама действията им не навеждат на такава мисъл.

Отговори
3 8
Хайде стига!

Хайде стига!

13.06.2021 | 10:21

И защо на Узунов? Защо не на доктора? Узунов ли го е трансплантирал? С обаждане по телефона? В болницата, по която плюят, че трансплантира с предимство хора след обаждане отвисоко? Не нам тия. Ако не беше на Радев, а съветник на Бойко какво щяха да го правят! И телефоните отделят, и през час идват и си отиват, на листчета си пишат. Не нам тия! Позор! Радев е позор!

Отговори
15 7
Дии

Дии

13.06.2021 | 10:07

Чакам информация и за едни 60 милиона долара минали през пристанище Варна и отишли в един кабинет в София. Хайде Марица, информирайте ни.

Отговори
8 2
Десен

Десен

13.06.2021 | 09:59

Ром и пури?!??? Ами, да. В България е традиция да се пушат пури и да се пие подарен ром. Вицът на месеца!!!

Отговори
13 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?