Следвайте ни

ВИДЕО Нападнаха журналистка на конференцията на ГЕРБ! От там: Провокатори са

viber icon

Полина Паунова - журналистка в "Свободна Европа", беше обект на агресия днес малко преди началото на националната конференция на ГЕРБ. Тя се проведе в София Тех парк.

Видео, заснето от нея, показва как младеж с черна шапка и черна маска на няколко пъти блъска телефона й, след нейни опити да му зададе няколко въпроса. Друго видео, заснето от колежката й Генка Шикерова, пък показва повторен опит на Паунова да разговаря с младежа, който сграбчва телефона й и го захвърля към дърво.

Момчето не е с табелка на ГЕРБ, каквато носеха всички поканени на събитието, но никой не го изгони от там. Дори напротив беше част от младежка групичка, която бе в близост до сцената, пише „24 часа“. По-късно същият агресивен младеж посегна на един от провокаторите на конференцията, който се опита да прекъсне речта на премиера Борисов.

От пресцентъра на ГЕРБ са коментирали пред "Свободна Европа", че агресивните мъже са провокатори и са опитвали да нападат дори и симпатизанти на ГЕРБ. Оттам отрекоха младежите да са наемани като охрана от партията.

Коментари (1)

Иван

Иван

05.08.2020 | 19:14

Марица, покажете снимката от сутринта на тази журналистка. Бъдете обективни! Покажете я как сладичко си приказва със обвиняемия секретар на Радев. Не мълчете!!!

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?