Следвайте ни

Ужасът край Враца! Разкази от първо лице за запалената жена

viber icon

Мъж подпали жена си докато спи. Ужасяващата история се разиграла във врачанското село Три кладенци. Горящата фигура на жената била забелязана от случаен човек в момент, в който жертвата се опитвала да угаси пламъците по себе си. Хората от селото още са в шок от жестокостта, която съпругът е проявил към жертвата си.

Жената си легнала рано, защото трябвало да става за нощна смяна. След като заспала, съпругът й се вмъкнал в спалнята, полял я с бензин, който купил два дни по-рано и я запалил. Синът им и двама негови приятели първи чули писъците й и виковете за помощ. Заварили жената да се гаси сама на дворната чешма.

Марин Георгиев, свидетел: "Молеше се за помощ. Беше на чешмата отвън и се мокреше и се молеше за помощ. Ние я намерихме със сина й и с един приятел. И влязохме и почнахме да гасим къщата. И приятеля изкара от там едно одеяло и я зави".
В този момент подпалвачът още бил в къщата и агресията му се насочила и към собствения му син - подгонил го да го сече с коса.

Милен Татянов, син на пострадалата, говори пред БНТ: "Тръгнах да спасявам мама и му казах защо прави така и той тръгна с коса по мен...".
Така преди години бащата нападнал с нож по-големия си син и го прокудил от дома. 45-годишната жена единствена работела и издържала всички. Минавала десетки километри на ден, за да изхранва семейството. Съседите й много я жалят, защото от нея видели само добро.

Жената купила къщата със заем и се пренесли да живеят в нея преди по-малко от година. Карали се, но никой не допускал, че може да се стигне дотук. Мъжът, който вече е изтърпял две присъди за кражби, успял да се скрие през нощта, но сутринта полицаите го намерили и арестували.

Разследващите са категорични, че запалването е с цел да умъртви жената. Тя е в тежко състояние и с изгаряния над 90%. Според хората от селото причина за зловещото деяние е болезнена ревност.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

17.09.2020 | 10:29

ПОЛИТИЦИТЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ИЗКАРАТ ЗАКОН ЗА ИЗНЕВЕРИТЕ--ЗА ДА СЕ СПРАТ ТЕЗИ УБИЙСТВА НА ЖЕНИ ПОНЕ НАПОЛОВИНАТА---ЩОМ ЖИВЕЕШ С ДАДЕН МЪЖ СПИШ В КЪЩАТА МУ И СЕ ХРАНИШ НА МАСАТА МУ--АКО МУ ИЗНЕВЕРИШ ОТИВАШ ДИРЕКНО В ЗАТВОРА И МУ ПЛАЩАШ ЗА ТОВА КЪДЕТО СИ МУ СЛАГАЛА РОГА----АКО ИСКАШ ДА ПРОСТИТУИРАШ СКРИТО НАПУСНИ ПЪРВО ПОЛОВИНКАТА СИ И СИ ПРАВИ КАКВОТО И С КОЙТО ИСКАШ---СКРИТАТА ПРОСТИТУЦИЯ Е МАСОВО ЯВЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗАСЕГА НЕНАКАЗУЕМО---СЕГА ДЕЙСТВАЩИЯ ЗАКОН НЕ Е ЕФЕКТИВЕН РОГОНОСЕЦА ТРЯБВА ДА ПОДАВА МОЛБА ЗА РАЗВОД ДА ДАВА ПАРИ ПО АДВОКАТИ ДА ХОДИ ПО СЪДИЛИЩА НАЙ-МАЛКО ЦЯЛА ГОДИНА И НАКРАЯ БУЛКАТА АКО СЕ ОКАЖЕ МНОГО ПРЕДПРИЕМЧИВА И ЗАСУКАНА И СЪДИЯТА АКО Е МЪЖ---ИМА РЕАЛНА ОПАСНОСТ РОГОНОСЕЦА ДА ЗАГУБИ ДЕЛОТО А И ДА СЕ ЗБОГУВА ДУРИ И С ЖИЛИЩЕТО СИ КАКТО И С ДВЕЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ВЕЩИ--СЪЩО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ВМЕСТО ТОЙ ДА ПОЛУЧИ ОБЕЩЕТЕНИЕ--ТОЙ ДА ПЛАТИ ЗАТОВА ЧЕ СА МУ СЛАГАНИ РОГА---ЕТО ЗАЩО ХОРАТА ИЗБИРАТ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА СИ САМИ--ДА ПРИПОМНЯ ЧЕ ОТ ПОДОБНИ СВОБОДИИ НА ЖЕНИТЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В НАЦИЯ ОТ МОМИ ЕРГЕНИ РАЗВЕДЕНИ И РОГОНОСЦИ

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?