Следвайте ни

Три ремонта между Пловдив и София, кара се в едно платно

viber icon

Важно за всички, които ще шофират днес между София и Пловдив!

На 14 юни, понеделник, от 8:30 ч. до 17 ч., движението в платното за София в участъка между 112-ти и 113-ти км на автомагистрала „Тракия“, както и в отсечката от 74-ти до 75-ти км в платното за Бургас ще е в една лента. За ремонтни дейности на асфалтовата настилка ще бъде ограничено преминаването в активната лента, трафикът ще е в изпреварващата.

От 8:30 ч. до 16 ч. моторните превозни средства между 77-ми до 80-ти км на АМ „Тракия“ в платното за София ще преминават в активната лента. За косене на тревни площи в средната разделителна ивица ще е ограничена изпреварващата.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Питам

Питам

14.06.2021 | 08:10

Да попитам, защо участъкът около Пловдив, който го ремонтираха и преасфалтираха преди 2 години вече целият е в кръпки ,неравности и пукнатини? Няма ли да има последствия за лапачките на пари? Как от бай Тошо направеното издържа 20-30 години, а сегашните ремонти не изкарват и 2 години?

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?