Следвайте ни

Собственикът на I Tower отрича връзка с Васил Божков

viber icon

Собственикът на небостъргача I Tower отрича да има каквато и да е било връзка и отношения с бизнесмена Васил Божков или с притежавани от него компании.

Това се казва в позиция на I TOWER DEVELOPMENT ЕАД, разпратена до медиите от PR агенция, която обслужва фирмата. Позицията е опровержение на публикувани твърдения в медии.

От фирмата заявяват, че всички необходими разрешителни за строеж на сградата I Tower в гр. София са издадени и са валидни в съответствие с приложимото българско законодателство.

I Tower e инвестиционен проект в центъра на гр. София, който е финансиран със средства на италиански инвеститор и с два заема от Пощенска банка и международната Черноморска банка за търговия и развитие (ЧБТР).

Проектът се подкрепя от институции от четири държави и представлява 113-метрова сграда, която в момента е в процес на строеж на пл. "Македония". Сградата ще включва 5-звезден хотел на световния бранд Marriott, офисна, жилищна и търговска част.

Позицията е подписана от изпълнителния директор на I Tower Development ЕАД Джанлуиджи

Пачини и Виторио Гори, изпълнителен директор на I Tower Development ЕАД.

Припомняме, по-рано този ден Върховна административна прокуратура (ВАП) сезира 

Дирекция "Национален строителен контрол" (ДНСК) да провери строежа на небостъргачd I Tower в центъра на София. От ДНСК изпратиха потвърждение, че започват моментално проверката си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?