Следвайте ни

Радев на Шипка: Властта се опита да постави под карантина националната ни памет

viber icon

„Властта се опита да постави под карантина националната ни памет. Но хората имат достойнство и отново са тук”. Това коментира от Шипка президентът Румен Радев, предава NOVA.

„Българите имат свети чувства, неподвластни на страх и забрана. Вярвам, че имаме бъдеще като българи”, заяви Радев.

В тържественото си слово каза: „Хиляди сме пред храма на Свободата. Очаквали ли сте, че някога някой ще се осмели да ви забрани да се качите на Шипка? Очаквали ли сте, че някой ще се осмели да посегне на правото ви да се поклоните пред онези, на които дължим свободата си? Благодаря ви, че сте тук!”.

„Достойнството и характерът са поставени на изпитание всеки ден”, продължи президентът. „С вашето присъствие тук, вие помагате днешното поколение българи да вземат изпита по история, морал, демокрация.

Властта принадлежи на народа, но народът трябва да я отстоява. Винаги има кой да му я отнеме, кой да му забрани и кой да го яхне. Скоро и нашето време ще бъде в историята. От нас зависи дали потомците ни ще се обръщат с гняв към нас или с признателност за стореното от нас”, продължи президентът.

„Никой народ не може да лежи на лаврите на своите мъртви герои. Нужна е вяра, нужно е усилие. Дела трябват, а не думи, както е казал Апостола. Честит празник”, завърши Румен Радев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Иван

Иван

03.03.2021 | 16:17

Фатмакът е позьор и въздух под налягане. Повтаря като папагал каквото му напишат. Изключително вреден и ненужен. Никой никъде не го кани и затова използува националните празници за да бълва злъч.

Отговори
8 4
Честит празник

Честит празник

03.03.2021 | 15:28

Медиите, днешно време представляват огражденията на стадото. Президента Радев, е достоен президент на народа, за това и рейтинга му е най голям.

Отговори
3 9
Катя

Катя

03.03.2021 | 17:19

Само не разбрах с какво е достоен..С двуличността си ли ??? Га яде киФтетата с Гергата олигарса на една маса при Йотова и се усмихваше като к.....a мълча. Изживява се като натовски офицер и заставал твърдо зад НАТО, което броди по Черноморието и на което не му пука за Бългаия за да предизвика Русия по всячески начин ...а шамарите в отговор кой ще ги яде..Той ли, който ще се скрие като мишка или българският народ..Че НАТО ни има за плацдарм и нищо повече. А днес случайно се сетил, че именно Русия ни е освободила от турско робство.И ако това не е двуличие майната му кажи.

Отговори
3 2
До Катя

До Катя

03.03.2021 | 22:04

И вие ли сте част корупцията в България? Защитавате Гешев и всичко което се случва у нас.

Отговори
0 1
лимбо

лимбо

03.03.2021 | 14:42

ЦЪ,цъ,цъ.......

Отговори
1 6
Българин

Българин

03.03.2021 | 14:42

Голям мизерник е фатмака. Само гнусотии говори.

Отговори
14 7
Четящ

Четящ

03.03.2021 | 14:42

Като всеки път, празнословие.А има и такива,които му вярват.

Отговори
10 4
Гадев

Гадев

03.03.2021 | 13:32

Идиотът пак се оака на националния празник

Отговори
17 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?