Следвайте ни

Проф. Румен Гечев: Не виждам нищо лошо в това Жан Виденов да участва на избори

viber icon

Не виждам нищо лошо в това Жан Виденов да участва на изборите. Ние сме демократична страна, всеки може да направи партия и да вземе участие в надпреварата. Това коментира проф. Румен Гечев от БСП в предаването "Тази сутрин" на БТВ във връзка с новия ляв проект на бившия премиер. 

Той коментира, че поддържа добри отношения с Виденов, но повече от година не се е срещал с него. Последно си говорили за образование и се засекли във филиал на Европейския колеж в София, където имали лекции със студенти. 

"Когато има възможност, с удоволстви дискутираме проблеми в България, съшо международни", посочи Гечев. 

В студиото той коментира още, че оставката на Корнелия Нинова не стои на дневен ред. Гечев каза, че е направен анализ на резултатите на БСП от последните избори, като предстои да се промени начина, по който идеите на левицата стигат до избирателите. 

"Нашата програма е отлична, съгласувана е с добрите практики на ЕС, но резултатът е незадоволителен, тъй като очевидно не сме стигнали до достатъчно избиратели", каза той. 

Според него няма опасност от разпад на левицата, въпреки изникващите ляво ориентирани формации. 

Гечев е категоричен, че БСП продължава да бъде алтернатива на статуквото. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Стратег

Стратег

17.05.2021 | 12:07

И аз не виждам нищо лошо. Нека да дръпне 1-2 % от патрЕотарите на Волен и Костя Копейкин...Лошо нема! ;)

Отговори
4 0
Лидия

Лидия

17.05.2021 | 10:29

Трепане!

Отговори
3 0
Георги v.

Георги v.

17.05.2021 | 10:13

Е как ще виждаш? Вие двамата през 90-те докарахте държавата до фалит. Доларът скочи до над 3 хиляди лева за нула време. Банките обраха спестяванията на хората. Финансовите пирамиди бяха в апогея си. Заплатите стигнаха до няколко долара. Но изглежда паметта на българина е къса и затова такива като Гечев се радват на особеното внимание на медиите и най-нагло ни поучават (ни се подиграват).

Отговори
9 1
дии

дии

17.05.2021 | 09:57

И Гечев и Виденов, все за нищо не стават. Трябваше отдавна да са си излежали присъдите. За тия мизерии които направиха 1996 спокойно можехг да им лепнат по 30 години и сега след 25 тъкмо да излезнат

Отговори
10 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?